AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

ROHNSON R-138

Zobraziť katalóg
ROHNSON R-138
5 2 hodnotení
Vreckový vysávač 700 W, ERP motor, vrecko 3 l, energ. trieda A, trieda účinnosti čistenia na tvrdé podlahy A, trieda prachových emisií A, filter HEPA 13,5 stupňová filtrácia, nerezová teleskopická trubica, regulácia výkonu, indikácia plnosti prachového vrecka, regulácia prietoku vzduchu, kábel 5 m, príslušenstvo : kefový nadstavec, štrbinová hubica 2 v 1
Kód:  ROHVS005 Produktové číslo:  R-138

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ROHNSON R-138

Hľadáte energeticky úsporný vysávač? Model R-138 od značky Rohnson je na to perfektne upravený, vďaka energetickej účinnosti v triede A. Nenechajte sa zmiasť, že by za tým mohol stáť nižší príkon vysávača 700 W. Vďaka inovovanému a veľmi výkonnému ERP motoru, dosahuje vysávač skvelé výsledky v účinnosti na tvrdých podlahách, aj čo sa týka prachových emisií. Pochváliť sa môže tiež antikorovou, teleskopickou trubicou a nadčasovým dizajnom, ktorý aj cez sivé ladenie zaujme na prvý pohľad. Stavte na vysávač, ktorý vám bude šetriť peniaze pri každom vysávaní. 

Kľúčové vlastnosti

  • Extrémne energeticky úsporný model
  • Päťstupňová filtrácia s antibakteriálnym HEPA filtrom
  • Indikácia plnosti vrecka
  • Dostačujúci akčný rádius 7 metrov
  • Permanentné textilné vrecko s objemom 3 l
  • Zaujímavo sivé vyhotovenie

Dôkladne vysaje

Nechcete neustále utrácať peniaze za drahé náhradné vrecká do vysávača? V tomto type je pre vás pripravené permanentné, látkové vrecko, ktoré môžete používať opakovane. Päťstupňová filtrácia, ktorá zahŕňa aj antibakteriálny HEPA filter, zabezpečí, aby vaša domácnosť bola stále čistá a bezpečná. Hoci vysávač je už od počiatku veľmi úsporný, ponúka vám možnosť regulácie výkonu aj prietoku vzduchu. Ľahko ho tak prispôsobíte konkrétnemu povrchu.  

Aby vás chrbát nebolel

Pohodlnosť pri zaobchádzaní je jedným z veľmi dôležitých faktorov pri výbere vysávača. Akčný rádius, 7 metrov, zabezpečí, že pri luxovaní bežných izieb nebude potrebné hľadať nové pripojenie do siete. Kvalitná, teleskopická trubica sa perfektne prispôsobí každej postave v domácnosti. Chrbát z vysávania nebude bolieť dlháňov ani menšie postavy. Prístroj vás navyše sám upozorní, že je vrecko plné a vďaka tomu, že je na opakované použitie, nemusíte myslieť na nič ďalšie . 

Parametre a špecifikácia

Určenie
Na zvieracie chlpy Hotovo!
Materiál trubice
Kov Hotovo!
Dĺžka kábla
5 m Hotovo!
Akčný rádius
7 m Hotovo!

Určenie

Určenie
Na zvieracie chlpy Hotovo!

Vlastnosti

Materiál trubice
Kov Hotovo!
Dĺžka kábla
5 m Hotovo!
Akčný rádius
7 m Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Hubica
Štrbinová Hotovo!

Filtre

Typ filtra
HEPA filter Hotovo!

Príkon

Príkon
700 W Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
76 dB Hotovo!

Farba

Farba
Sivá Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, chcem sa spytat, ci je mozne zohnat aj nahradny prachovy sacok (ci sa vobec predava) - a ci je mozne plny prachovy sacok jednoducho vyprazdnit

Zdravím! Jsou součástí balení i sáčky (nebo alespoň jeden "vzorový") nebo ne? Případně, kde se dají sehnat a budete je mít vy - tím myslím Alza?

kde se dají sehnat náhradní plastové kroužky co drží zamknutou hubici na trubce?

Dobrý den, jaký je prosím průměr potrubí (připojovací průměr příslušenství) u tohoto vysavače? Děkuji za odpověď.

Dobry den, chcem sa spytat aky saci vykon ma tento vysavac, nakolko vidim uvedeny len prikon.

Diskusia a poradňa k ROHNSON R-138
Príslušenstvo pre ROHNSON R-138 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rohnson R-138. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ROHNSON R-138. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ROHNSON R-138. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ROHNSON R-138.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií