Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

ROHNSON R-148

Zobraziť katalóg
ROHNSON R-148
5 2 hodnotení
Vreckový vysávač – príkon 1500W, antibakteriálny filter HEPA13, 5-stupňová filtrácia, nerezová teleskopická trubica, regulácia výkonu, indikácia plnosti prachového vrecka, regulácia prietoku vzduchu, permanentné textilné prachové vrecko s objemom 3l, dĺžka samonavíjacieho napájacieho kábla 5m, príslušenstvo: vysoko účinný kefový nadstavec, štrbinová hubica 2 v 1
Kód:  ROHVY002 Produktové číslo:  R-148

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ROHNSON R-148

Hľadáte vysoko výkonný vysávač? Vysávač R-148 od značky Rohnson je tomuto perfektne prispôsobený. Vďaka výkonnému motoru s príkonom 1 500 W dosahnie vysávač Rohnson skvelé výsledky v účinnosti na tvrdých podlahách aj čo sa týka prachových emisií. Vreckový vysávač R-148 sa môže tiež pochváliť antikorovou teleskopickou trubicou a nadčasovým dizajnom, ktorý aj cez sivé ladenie zaujme na prvý pohľad. 

Kľúčové vlastnosti vysávača Rohnson R-148

  • Vysávač Rohnson ponúka vysokú výkonnosť
  • Päťstupňová filtrácia s antibakteriálnym HEPA filtrom
  • Indikácia plnosti vrecka
  • Možno regulovať prietoku vzduchu a výkon vysávača
  • Permanentné textilné vrecko s objemom 3 l
  • Atraktívny dizajn v sivom vyhotovení

Vysávač Rhonson vám dôkladne povysáva

Nechcete neustále utrácať peniaze za drahé náhradné vrecká do vysávača? Vo vysávači Rhonson R-148 je pre vás pripravené permanentné, látkové vrecko, ktoré môžete používať opakovane. Päťstupňová filtrácia, ktorá zahŕňa aj antibakteriálny HEPA filter, zabezpečí, aby vaša domácnosť bola stále čistá a bezpečná. Vysávač Rohnson vám ponúka možnosť regulácie výkonu aj prietoku vzduchu, preto ho ľahko prispôsobíte konkrétnemu povrchu.  

Vysávač R-148 pre pohodlné upratovanie

Pohodlnosťpri zaobchádzaní je jedným z veľmi dôležitých faktorov pri výbere vysávača. Vysávač Rhonson ponúka kvalitnú, teleskopickú trubicu, ktorá sa perfektne prispôsobí každej postave. Chrbát tak z vysávania nebude bolieť dlháňov ani menšie postavy. Vysávač Rhonson R-148 vás navyše sám upozorní, že je vrecko plné a vďaka tomu, že je opakovane použiteľné, nemusíte už na nič myslieť. 

 

Parametre a špecifikácia

Materiál trubice
Kov Hotovo!
Dĺžka kábla
5 m Hotovo!
Akčný rádius
5 m Hotovo!

Vlastnosti

Materiál trubice
Kov Hotovo!
Dĺžka kábla
5 m Hotovo!
Akčný rádius
5 m Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Hubica
Štrbinová Hotovo!

Filtre

Typ filtra
HEPA filter Hotovo!

Príkon

Príkon
1 500 W Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
82 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
29,5 cm Hotovo!
Výška
21 cm Hotovo!
Hĺbka
46 cm Hotovo!

Farba

Farba
Sivá Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Je možnost použít i papírový sáček, nebo je pouze textilní bez možnosti prohození? Děkuji

Diskusia a poradňa k ROHNSON R-148
Príslušenstvo pre ROHNSON R-148 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rohnson R-148. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ROHNSON R-148. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ROHNSON R-148. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ROHNSON R-148.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií