AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Rohnson R-1550 Silent Power

Zobraziť katalóg
Rohnson R-1550 Silent Power
5 1 hodnotení
Vreckový vysávač – ERP motor s príkonom 700W, trieda energetickej účinnosti A, trieda účinnosti vysávania tvrdých podláh A, trieda účinnosti vysávania kobercov A, trieda spätných emisií prachu A, antibakteriálny filter H.E.P.A., tichá prevádzka, 4-stupňová filtrácia, permanentné textilné vrecko s objemom 3l (možno použiť aj papierové vrecko), 360° otočná ohybná hadica na pohodlné používanie, dĺžka samonavíjacieho napájacieho kábla 5m
Kód:  ROHVS164 Produktové číslo:  R-1550 Silent Power

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Rohnson R-1550 Silent Power

Vreckový vysávač ROHNSON R-1550 Silent Power využijete na bežné upratovanie podlahových krytín. Silu sania má na svedomí motor s príkonom 700 W čomu sa rovná aj trieda energetickej účinnosti A. Vreckový vysávač ale hlavne zvoľte podľa typu podlahovej krytiny, o ktorú bude prístroj starať – tento model zariadenia oplýva úctyhodnou efektivitou pri vysávaní hrubých aj jemných nečistôt na podlahách a rovnako tak úctyhodnou efektivitou pri vysávaní kobercov. O filtrovanie vzduchu sa stará HEPA filter. Vírenie prachových čiastočiek v ovzduší je vďaka filtru minimálne, a preto sa oplatí pre astmatikov. Vreckový vysávač sa vyznačuje zanedbateľnou hlučnosťou 74 dB, a to má za následok väčšie pohodlie pri každodennom bežnom upratovaní.

Zaujímavé parametre vysávača ROHNSON R-1550 Silent Power

  • Perfektný pre alergikov a astmatikov
  • Vynikajúca efektivita pri upratovaní hrubých aj jemných nečistôt na podlahách
  • Výborná účinnosť pri vysávaní hrubých aj jemných nečistôt na koberci
  • Čistenie vzduchu cez HEPA filter
  • Pracovný rádius vysávača je úctyhodný
  • Nízka hlasitosť 74 dB
  • Príkon 700 W

Parametre a špecifikácia

Materiál trubice
Kov Hotovo!
Dĺžka kábla
5 m Hotovo!
Typ filtra
HEPA filter Hotovo!
Príkon
700 W Hotovo!

Vlastnosti

Materiál trubice
Kov Hotovo!
Dĺžka kábla
5 m Hotovo!

Filtre

Typ filtra
HEPA filter Hotovo!

Príkon

Príkon
700 W Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
74 dB Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, můžete mi poradit, zda lze dokoupit náhradní hadici s koncovkou do vysavače Rohnson R-1550 Silent Power? Děkuji

Diskusia a poradňa k Rohnson R-1550 Silent Power
Príslušenstvo pre Rohnson R-1550 Silent Power Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rohnson R-1550 Silent Power. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ROHNSON R-1550 Silent Power. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ROHNSON R-1550 Silent Power. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ROHNSON R-1550 Silent Power.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií