MS hokej Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

ROHNSON R-2502

Zobraziť katalóg
ROHNSON R-2502
Elektrický gril – stolný XXL, vysoko kvalitné a stabilné vyhotovenie, veľká nepriľnavá grilovacia plocha 25.4×60cm, klasický rošt a rovná časť grilovacej plochy, vyberateľný zberný podnos pre prebytočný tuk, odnímateľný nastaviteľný termostat, svetelná indikácia prevádzky, príkon 2300W
Kód:  ROHEG172 Produktové číslo:  R-2502 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ROHNSON R-2502

Predstavte si dokonalý steak so zeleninou, ugrilované presne podľa vašich predstáv, a to všetko v pohodlí vášho domova. S elektrickým XXL grilom Rohnson R-2502 získate vysoko stabilný stolový gril s nastaviteľným odnímateľným termostatom. Veľká grilovacia plocha s rozmermi 25,4 × 60 cm s nepriľnavým povrchom vám poskytne dostatok miesta, nech budete doma organizovať malú večeru alebo párty s priateľmi. K dispozícii vám bude ako klasický rošt, tak rovná grilovacia plocha. Elektrický stolný gril R-2502 má vyberateľný zbernú tácka na odtok tuku, vďaka ktorej získate pokrm bez prebytočného tuku, ale so zachovanou lahodnou chuťou. Navyše vám tak uľahčí nielen samotnú prípravu jedla, ale aj následnú údržbu.

Kľúčové vlastnosti elektrického stolného grilu Rohnson R-2502

  • Elektrický stolný XXL gril Rohnson R-2502 s klasickým roštom a rovnou grilovacou plochou
  • Nastaviteľný odnímateľný termostat
  • Môžete grilovať mäso, ryby, huby, hot dog, vajcia, slaninu, hamburgery a ďalšie
  • Veľká grilovacia plocha s veľkosťou 25,4 × 60 cm s nepriľnavým povrchom
  • Vyberateľná zberná tácka pre prebytočný tuk vám uľahčí samotné grilovanie i údržbu
  • Elektrický stolný gril R-2502 sa pýši vysokou kvalitou spracovania a skvelou stabilitou

Bezpečné grilovanie v pohodlí domova s Rohnson R-2502

Vychutnajte si dokonalú chuť grilovaných pokrmov v zime aj v daždi – proste kedykoľvek sa vám zachce. S elektrickým grilom značky Rohnson nezáleží na počasí panujúcom za oknami vašej kuchyne. Stačí si len predstaviť jedlo, na ktoré máte chuť a začať grilovať. Výhodou stolného grilu Rohnson R-2502 je tiež svetelná indikácia prevádzky a pripravenosti grilu.

Poznámka:
» Všetky Prenosné grily

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ROHNSON R-2502 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rohnson R-2502. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ROHNSON R-2502. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ROHNSON R-2502. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ROHNSON R-2502.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií