ROHNSON R-2511-15

Zobraziť katalóg
ROHNSON R-2511-15
Elektrický ohrievač olejový radiátor digitálne, 2500W, 11 rebier, 3 výkonové stupne, nastavenie teploty pomocou termostatu, bezpečnostná poistka proti prehriatiu, svetelná indikácia prevádzky, 3 olejové prietokové kanály pre efektívnejšie ohrev, pojazdové kolieska, madlo pre ľahkú manipuláciu
Kód:  ROHER001 Produktové číslo:  R-2511-15

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ROHNSON R-2511-15

Olejový radiátor ROHNSON R-2511-15 je skvelým pomocníkom pre chladné dni, vďaka svojmu silnému výkonu 2 500 W rýchlo prehreje príjemným teplom aj stredne veľké miestnosti. Výborne sa hodí napríklad na chate alebo pre vykúrenie jednej miestnosti, ktorú práve obývame, ak nechcete vykurovať celý dom. Radiátor je tvorený 11 rebrami, nabízí tri stupne výkonu a je vybavený integrovaným termostatom, teplotu si tak môžete nastaviť podľa svojich potrieb. Efektívnejšie ohrev umožňujú tri olejové prietokové kanály.Prednosťou je svetelná indikácia, ktorá vás informuje, že je prístroj v prevádzke. Samozrejmosťou je tiež bezpečnostná tepelná poistka proti prehriatiu.

hlavné prednosti

  • silný výkon pre zahriatie aj stredne veľké miestnosti
  • tri stupne výkonu
  • regulácia teploty pomocou termostatu
  • indikácia prevádzky pomocou svetla
  • bezpečnostná poistka proti prehriatiu
  • integrované madlo pre ľahkú manipuláciu
  • odkladací priestor pre nepoužívaný kábel

Jednoduchá manipulácia

Veľkou výhodou prístroja sú pojazdové kolieska a integrované madlo pre ľahkú manipuláciu a pohodlný presun medzi miestnosťami. Radiátor si tak jednoducho odveziete na miesto, ktoré potrebujete práve zahriať. Skvelou vychytávkou je odkladací priestor na bočnej strane, na ktorý môžetenamotať nepoužívaný prívodný kábel. Už žiadne povaľovanie nepotrebných káblov po zemi.

Doplňujúce informácie:

Počet rebier:

11

Rozmery:
13 × 63 × 37 cm

hmotnosť:
6,1 kg

Parametre a špecifikácia

Príkon
2 500 W Hotovo!
Počet stupňov výkonu
3 Hotovo!
Funkcie
Poistka proti prehriatiu, Termostat Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
2 500 W Hotovo!
Počet stupňov výkonu
3 Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Poistka proti prehriatiu, Termostat Hotovo!
Poznámka:
» Všetky radiátory
» Všetky elektrické ohrievače

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Koľko m2 vyhreje tento radiátor?

Diskusia a poradňa k ROHNSON R-2511-15
Príslušenstvo pre ROHNSON R-2511-15 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rohnson R-2511-15. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ROHNSON R-9116. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ROHNSON R-9116. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ROHNSON R-9116.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií