AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

ROHNSON R-274

Zobraziť katalóg
ROHNSON R-274
4,6 8 hodnotení
Elektrický gril kombinovaná grilovacia plocha, prírodný kameň na zdravé grilovanie bez tuku, grilovacia plocha s nepriľnavým povrchom, termostat, 8 panvičiek s nepriľnavým povrchom, svetelná indikácia prevádzky, tepelne izolované telo spotrebiča, pripraví pokrmy až pre 8 ľudí, grilovacia plocha 38x20 cm, 1200 W
Kód:  ROHGR007 Produktové číslo:  R-274 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ROHNSON R-274

Pozvite svojich priateľov na obed alebo večeru a prekvapte ich šťavnatým grilovaným mäsom alebo syrom v podobe raclette. Elektrický gril Rohnson R-274 je totiž ideálny na prípravu sendvičov, mäsa či rýb, zároveň disponuje 8 nepriľnavými panvičkami na prípravu raclette. Polohovateľné grilovacie dosky sú vyrobené z nepriľnavého povrchu, ľahko ich odoberiete a vyčistíte ručne alebo v umývačke. Pri grilovaní nemusíte použiť ani kvapku oleja, preto je grilovanie na zariadení Rohnson zdravé. Súčasťou grilu sú odtokové žliabky a dve malé zberné nádobky. Výkon môžete regulovať pomocou 3 pozícií od 150 °C do 250 °C. 

Kľúčové vlastnosti elektrického grilu ROHNSON R-274

  • Výkonný a praktický gril umožňujúci grilovanie alebo raclette
  • Polohovateľné odnímacie grilovacie pláty
  • Nepriľnavý povrch
  • Pláty možno umývať v umývačke

Rozmery grilovacieho plátu:
38 × 20 cm

 

Parametre a špecifikácia

Vhodný do umývačky
Áno Hotovo!

Ďalšie vlastnosti

Vhodný do umývačky
Áno Hotovo!
Poznámka:
» Všetky Prenosné grily

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

je zde zlabek na tuk

Diskusia a poradňa k ROHNSON R-274
Príslušenstvo pre ROHNSON R-274 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rohnson R-274. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ROHNSON R-274. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ROHNSON R-274. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ROHNSON R-274.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií