AD homeoffice AlzaBoxy Q1

Rohnson R-277

Zobraziť katalóg
Rohnson R-277
Elektrický gril – príkon 2200W, 2 grilovacie povrchy – rovná plocha a klasický rošt s veľkosťou 46×26cm, rovnomerné prenášanie teploty na grilovaciu plochu, grilovacie plochy sú vybavené izolovaným vykurovacím telesom, vyberateľný nastaviteľný termostat s 5 stupňovou reguláciou, odnímateľná zberná miska na tuk, nerezový štít proti vetru, svetelná indikácia prevádzky, možno umývať v umývačke riadu, 230V~50Hz
Kód:  ROHGR009 Produktové číslo:  R-277

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Rohnson R-277

Máte radi dobrôtky z grilu? Doprajte si ich s chuťou po celý rok bez nutnosti dlhých príprav a upratovania. Elektrický gril od výrobcu Rohnson vám k tomu poskytne hneď dve grilovacie plochy. Vďaka celistvým plechom sa hodí nielen na rôzne druhy mäsa, ale napríklad aj na zeleninu či vajíčka, ktoré by inak prepadli roštom. Silu R-277 budete mať perfektne pod kontrolou vďaka termostatu s päťstupňovou reguláciou. Grilovacie plochy disponujú izolovaným vykurovacím telesom, teplo sa tak na ne rýchlo a rovnomerne prenáša. V prípade použitia na čerstvom vzduchu oceníte antikorový štít proti vetru.


Gril Rohnson R-277 rozobratý na jednotlivé časti

Kľúčové vlastnosti grilu Rohnson R-277

  • Kompaktné rozmery so zachovaním priestrannej grilovacej dosky (46 × 26 cm)
  • S príkonom 2 200 W je gril rýchlo rozohriaty
  • Päťstupňová regulácia teploty
  • Dosky aj nádobu na tuk je možné umývať v umývačke
  • Nelepivé teflónové dosky (hladké a rebrované)
  • Praktický antikorový štít proti vetru

Pohodlne sa zmestí na kuchynskú linku

Stolný gril prináša aj variabilitu v použitom rošte. Spolu s rebrovanou doskou má Rohnson R 277 vo výbave tiež hladkú grilovaciu plochu. Na nej si pripravíte skvelé lievance, zemiakové placky alebo volské oko. Rebrovaná plocha sa zase viac hodí na šťavnaté steaky, ryby či zeleninové špízy.

Hoci gril vyniká svojou kompaktnosťou, rošt s veľkosťou 46 × 26 cm poskytuje dostatočnú plochu na to, aby ste rýchlo pripravili obed aj pre viacčlennú rodinu. Vďaka šikovne využitému priestoru grilu stravníci nebudú nedočkavo trpieť hladom a pritom vám v kuchyni nezaberie zbytočné miesto.

Zložený grill Rohnson R-277

S grilom R-277 si ruky neušpiníte

Unavujú vás na vonkajšom grilovaní zdĺhavé prípravy, rozpaľovanie uhlíkov a nekonečné drhnutie použitého grilu? S grilom R-277 sa tomu všetkému elegantne vyhnete. V porovnaní s grilom na uhlie je prakticky okamžite rozohriaty, stačí ho zapojiť do zásuvky. Tuk, ktorý sa počas prípravy uvoľňuje, sa zhromažďuje vo vyberateľnej miske. Gril Rohnson R-277 je možné tiež rozobrať na jednotlivé časti. Mastné kúty sa tak oveľa lepšie čistia a môžete ich dať aj do umývačky. Upratovanie po domácej grilovačke sa zrazu stáva jednoduchším a menej namáhavým.

Parametre a špecifikácia

Výška grilu
130 cm Hotovo!
Šírka grilu
295 cm Hotovo!
Vhodný do umývačky
Áno Hotovo!

Rozmery grilu

Výška grilu
130 cm Hotovo!
Šírka grilu
295 cm Hotovo!

Ďalšie vlastnosti

Vhodný do umývačky
Áno Hotovo!
Poznámka:
» Všetky Prenosné grily

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Rohnson R-277 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rohnson R-277. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rohnson R-277. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rohnson R-277. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ROHNSON R-277.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií