AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Rohnson R-390

Zobraziť katalóg
Rohnson R-390
3,7 14 hodnotení
Žehlička 0 až 30g/min, parný ráz 90g/min, keramická žehliaca plocha, funkcia ANTI-DRIP a ANTI-CALC, samočistenie, automatické vypnutie pri nečinosti
Kód:  EAD2291f Produktové číslo:  R-390

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Rohnson R-390

Žehlička ROHNSON R-390 sa so svojimi parametrami stane Vaším užitočným pomocníkom v domácnosti pri žehlení bielizne.Prevedenie žehliacej plochy je keramické, súčasťou je aj ohybný kábel a bezpečnostné opatrenia automatického vypnutia pri nečinnosti.V prípade pozície vodorovne je to do 20 sekúnd, vo zvislej polohe do 10 minút.Jej príkon je 2600 W, parný ráz 90g/min a regulácia je možná u pary 0 až 30g/min au teploty.Vďaka systému odvápnenie ANTI-CALC, systém proti odkvapkávaniu vody ANTI-DRIP a samočistenie nevyžaduje táto žehlička pre svoj maximálny prevádzku žiadnu špeciálnu údržbu.

Parametre a špecifikácie:

Príkon:

2600W

Vlastnosti:
naparovacia žehlička s priehľadnou nádržkou na vodu
regulácia pary 30g/min.a teploty
systém odvápnenia ANTI-CALC
systém proti odkvapkávaniu vody ANTI-DRIP
rozprašovanie, parný ráz 90g/min.
keramická žehlička plocha
ohybný kábel
automatické vypnutie pri nečinosti (vodorovne do 20sek., Zvisle do 10min.)

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Rohnson R-390 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rohnson R-390. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rohnson R-390. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rohnson R-390. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Rohnson R-390.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií