Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

ROHNSON R-519

Zobraziť katalóg
ROHNSON R-519
5 3 hodnotení
Elektrický sekáčik výkonný motor 300 W max., drvenie/miešanie/mixovanie, tlačidlo TURBO, nádoba s objemom 500 ml, antikorový sekací nôž a nadstavec na šľahanie, hlučnosť 80 dB, 220 - 240 V ~ 50 Hz, 300 W max.
Kód:  ROHMS002 Produktové číslo:  R-519

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ROHNSON R-519

Šikovný pomocník do vašej kuchyne, ktorý vám pomôže nasekať, rozmiešať aj rozmixovať čokoľvek od ovocia a zeleniny, až po tvrdé rožky na strúhanku alebo napríklad mäso. Motor s výkonom 300 W a kvalitný antikorový nôž si poradí s akoukoľvek surovinou, ktorú jednoducho vložíte do 500 ml nádoby a okamžite môžete sekať. Šľahací nadstavec vám zase vyšľahá šľahačku, sneh alebo pomôže s prípravou domácej majonézy. Vďaka tlačidlu TURBO môžete na chvíľu zvýšiť výkon na maximum a rozsekať tak aj veľmi tvrdé suroviny.

 

 

Parametre a špecifikácia

Príkon
300 W Hotovo!
Objem nádoby
500 ml Hotovo!
Materiál nádoby
Plast Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
300 W Hotovo!
Objem nádoby
500 ml Hotovo!
Materiál nádoby
Plast Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Nezlobte se,ale je to hroznej křáp.Po druhém použití se nože,už ani netoči,jen píská.Takže to nenaseká ani sýr a vařený kostky masa,vařené vejce.Opravdu kup století.

prečo predavate značku rhonson ked potom ne daju sa zohnať na nich nahradne diely

Dobrý den, je vhodný také k mixování ořechů (na výrobu ořechového másla)? Děkuji, Katka

Diskusia a poradňa k ROHNSON R-519
Príslušenstvo pre ROHNSON R-519 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rohnson R-519. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ROHNSON R-519. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ROHNSON R-519. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ROHNSON R-519.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií