AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Rohnson R-7500 Next Gen

Zobraziť katalóg
Rohnson R-7500 Next Gen
4,4 10 hodnotení
Rýchlovarná kanvica – s reguláciou teploty, objem 1,5 l, čierna farba, príkon 1800 W, kontrolka prevádzky, LCD displej, otočná základňa, skrytá špirála a úložný priestor pre kábel, materiál plast
Kód:  ROHRK525 Produktové číslo:  R-7500 Next Gen

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Rohnson R-7500 Next Gen

Čierna nerezová rýchlovarná kanvica Rohnson R-7500 Next Gen si vás získa kombináciou užitočných funkcii, kvalitného vyhotovenia a moderného dizajnu spolu s dotykovým ovládaním. Tento jedinečný dizajnový kúsok sa stane skvelým doplnkom do vašej domácnosti. Kanvica Rohnson ohrieva vodu veľmi rýchlo vďaka príkonu 1 800 W a ponúkne vám objem 1,5 litra. K dispozícii vám budú 4 prednastavené teploty (40 °C, 80 °C, 90 °C a 100 °C). Najväčšou prednosťoukanvice je kvalitné vnútorné nerezové spracovanie a praktická funkcia Keep Warm, ktorá udrží nápoj teplý až po dobu 90 minút. Rýchlovarná kanvica využíva bezpečnostnú poistku proti zapnutiu naprázdno a disponuje stredovým konektorom britskej značky Strix, ktorý zaistí dlhú životnosť spotrebiča.



Kľúčové vlastnosti rýchlovarnej kanvice Rohnson R-7500 Next Gen

  • Kanvica disponuje množstvom inovatívnych technológií
  • Vonkajší povrch kanvice Rohnson R-7500 Next Gen má špeciálny dvojvrstvový plášť
  • Objem 1,5 litra umožní pohostiť celú rodinu či návštevu
  • Vnútorný priestor zo 100 % antialergénnej nerezovej ocele
  • Veko otvoríte jediným stlačením tlačidla
  • Funkcia Keep Warm udrží nápoj teplý až po dobu 90 minút
  • Digitálny displej s ukazovateľom aktuálnej teploty
  • Úložný priestor na kábel
  • 4 prednastavené teploty 40 °C, 80 °C, 90 °C a 100 °C
  • Stredový konektor STRIX zaručujúce dlhú životnosť kanvice

Moderná rýchlovarná kanvica Rohnson R-7500 Next Gen disponuje dotykovým ovládaním

Rýchlovarná kanvica novej generácie Rohnson R-7500 Next Gen je skvelý dizajnový kúsok, ktorý perfektne zapadne do každej domácnosti. Kanvica sa pýši inovatívnou technológiou a prehľadným dotykovým ovládacím panelom, ktorý vám uľahčí jej nastavenie. Priamo na paneli si zvolíte požadovanú teplotu ohrevu a zároveň zistíte aktuálnu teplotu vody. V prípade potreby tak môžete ohrievanie zastaviť.

Možnosť zvoliť si jednu zo 4 prednastavených teplôt

Benefitom rýchlovarnej kanvice Rohnson R-7500 Next Gen je možnosť zvoliť si jednu zo 4 prednastavených teplôt (40 °C, 80 °C, 90° C a 100 °C) a vychutnať si tak perfektne pripravený nápoj. Je totiž známe, že každý druh čaju potrebuje pre svoju chuť rozdielnu teplotu. V prípade potreby však môžete kanvicu zastaviť na vami požadovanej teplote, ktorú uvidíte na digitálnom displeji. Túto skvelú vlastnosť ocenia predovšetkým mamičky s deťmi, ktoré potrebujú ohriať vodu na presne danú teplotu. Kanvica Rohnson R-7500 Next Gen je navyše vybavená praktickou funkciou Keep Warm , ktorá udrží nápoj teplý až po dobu 90 minút.

Vnútorný priestor kanvice z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele

Vnútorný priestor rýchlovarnej kanvice Rohnson R-7500 Next Gen je opatrený kvalitnou nerezovou a antialergénnou oceľou. Veľkou výhodou je aj jednoduché čistenie varnej kanvice Rohnson. Jednotné vyhotovenie zaistí, že voda nepríde do kontaktu so žiadnym plastovým materiálom, ktorý by narušil chuť a vôňu vody. Široké hrdlo kanvice uľahčí nalievanie ohriatej vody a veko pritom otvoríte jediným stlačením tlačidla.

Kanvica Rohnson R-7500 Next Gen s dvojitým plášťom na bezpečné používanie

Rýchlovarná kanvica Rohnson R-7500 Next Gen vám zaistí úplný komfort a bezpečie počas používania. Aby ste sa nepopálili, je vonkajší povrch kanvice Rohnson R-7500 Next Gen vybavený špeciálnym dvojitým plášťom, ktorý zaistí bezpečný dotyk aj počas varu vody.

Stredový konektor STRIX zaistí dlhšiu životnosť kanvice Rohnson

Rýchlovarná kanvica Rohnson R-7500 Next Gen využíva konektor britskej značky Strix, ktorý je zárukou vysokej kvality a predlžuje celkovú životnosť spotrebiča.

Parametre a špecifikácia

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Materiál
Kov, Plast Hotovo!
Objem
1,5 l Hotovo!
Funkcie
Automatické otváranie veka, Automatické vypnutie, Udržanie teploty, Ochrana proti chodu naprázdno, Ochrana proti prehriatiu, Regulácia teploty, Zvuková signalizácia, Kontrolka chodu Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Materiál

Materiál
Kov, Plast Hotovo!

Vlastnosti

Objem
1,5 l Hotovo!
Funkcie
Automatické otváranie veka, Automatické vypnutie, Udržanie teploty, Ochrana proti chodu naprázdno, Ochrana proti prehriatiu, Regulácia teploty, Zvuková signalizácia, Kontrolka chodu Hotovo!
Príkon
1 800 W Hotovo!
Typ filtra
Žiadny Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, dá se místo vody ohřívat mnléko?

Dobrý deň, Chcem sa opýtať ako je možné vypnúť zvukovú signalizáciu. V návode, ktorý nám prišiel s kanvicou sa píše: "Spotrebič je vybavený zvukovou signalizáciou. Ak zvukovú signalizáciu budete chcieť ukončíte dlhým stlačením zároveň tlačidlo nastavenia (Mode) a tlačidlo zapnuté/ vypnuté (Start/ Cancel). Pre opätovné zapnutie zvukovej signalizácie zase stačí stlačiť dlho zároveň tlačidlo nastavenia (Mode) a tlačidlo zapnuté/ vypnuté (Start/ Cancel)." Podľa týchto inštrukcií z manuálu sa mi zvukovú signalizáciu nepodarilo vypnúť. Ak mi pošlete emailovú adresu kam je možné poslať video, doložím video. Chcel by som zistiť, či robím nejakú chybu ja alebo je kanvica chybná. Vopred ďakujem.

Pamatuje si konvice předchozí nastavení teploty nebo je potřeba pokaždé teplotu znovu zvolit?

Diskusia a poradňa k Rohnson R-7500 Next Gen
Príslušenstvo pre Rohnson R-7500 Next Gen Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rohnson R-7500 Next Gen.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií