P&G MS v hokeji_CZ

Rohnson R-7650

Zobraziť katalóg
Rohnson R-7650
4,0 4 hodnotení
Rýchlovarná kanvica objem 1.7 l, príkon 2000W, materiál: sklo, automatické otváranie veka, automatické vypnutie, filter, kontrolka prevádzky, led osvetlenie, ochrana pred chodom naprázdno, ochrana pred prehriatím, otočná základňa, skrytá špirála, ukazovateľ vodnej hladiny a úložný priestor pre kábel, typ filtra: vyberateľný, čierna a strieborná
Kód:  ROHRK579 Produktové číslo:  R-7650

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Rohnson R-7650

Rýchlovarná kanvica je dnes okrem ohrievania vody taktiež vyhľadávanou dizajnovou vložkou. Často môže práve kanvica zastať v miestnosti funkciu pomyselnej čerešničky na torte. Sklenená rýchlovarná kanvica Rohnson spája dva významné prvky, a to praktickosť a eleganciu. Sklenená kanvica vyzerá v každom prípade skvele, a preto je to takmer povinnosť do každej modernej kuchyne. Veľmi rýchle ohriatie vody umožní príkon 2000 W, vďaka čomu sa nemusíte obávať dlhého čakania na kávu. Najväčšou výhodou je jej veľký objem 1,7 l a tiež vyberateľný filter. Tento model vyniká zabudovanou ochranou proti prehriatiu pri zapnutí bez vody. Ohrievacia špirála rýchlovarnej kanvice Rohnson R-7650 je schovaná pod výhrevným dnom. Vďaka tomu sa zníži usadzovanie vodného kameňa. Automatické vypnutie spadá do funkcií, na ktoré si zvyknete v priebehu chvíľky. V takom prípade nebude prekážať, keď necháte kanvicu bez dozoru. Aby ste mali lepší prehľad o množstve vody vnútri, je tu inštalovaný ukazovateľ vodnej hladiny. Dobrú správu má výrobca aj pre tých , ktorí sa občas strácajú v tom, či je prístroj zapnutý alebo vypnutý. Ako veľmi elegantné riešenie sa javí implementácia kontrolky chodu. Rotačná základňa umožňuje rýchlovarnú kanvicu kedykoľvek vziať a vrátiť ho späť aj z iného uhla. Finálnemu dizajnu napomáha aj LED osvetlenie.

Významné parametre rýchlovarnej kanvice Rohnson R-7650

  • Rýchlovarná kanvica Rohnson rýchlo uvarí vodu vďaka príkonu 2000 W
  • Materiál: sklo
  • Objem kanvice je 1,7 l
  • Otočná základňa uľahčuje odkladanie rýchlovarnej kanvice ľavákom aj pravákom
  • Poistka proti chodu bez vody
  • Vodoznak na presné určenie hladiny vody
  • Výhrevná špirála je skrytá pod dnom kanvice
  • Rýchlovarná kanvica Rohnson disponuje vyberateľným filtrom
  • Sama sa vypne hneď ako sa dovarí voda
  • Dizajn rýchlovarnej kanvice Rohnson dotvára LED osvetlenie

Parametre a špecifikácia

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Materiál
Sklo Hotovo!
Objem
1,7 l Hotovo!
Funkcie
Automatické otváranie veka, Automatické vypnutie, Ochrana proti chodu naprázdno, Ochrana proti prehriatiu, Ukazovateľ vodnej hladiny, Kontrolka chodu Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Materiál

Materiál
Sklo Hotovo!

Vlastnosti

Objem
1,7 l Hotovo!
Funkcie
Automatické otváranie veka, Automatické vypnutie, Ochrana proti chodu naprázdno, Ochrana proti prehriatiu, Ukazovateľ vodnej hladiny, Kontrolka chodu Hotovo!
Príkon
2 000 W Hotovo!
Typ filtra
Vyberateľný Hotovo!

Farba

Farba
Čierna, Strieborná Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Rohnson R-7650 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rohnson R-7650. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rohnson R-7650. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rohnson R-7650. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Rohnson R-7650.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií