Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Rohnson R-7801

Zobraziť katalóg
Rohnson R-7801
4,8 12 hodnotení
Rýchlovarná kanvica – príkon 1200W, objem 1.5l, tlačidlo zapnuté/vypnuté so svetelnou indikáciou prevádzky, bezpečnostná poistka proti prehriatiu a proti spusteniu bez vody, automatické vypnutie, 360° otočný kruhový podstavec, nerezové ploché dno so zakrytou vyhrievacou špirálou, uskladnenie napájacieho kábla, viečko s poistkou proti vypadnutiu
Kód:  ROHRK023 Produktové číslo:  R-7801 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Rohnson R-7801


Varenie vody nikdy nebolo takým zážitkom ako s rýchlovarnou kanvicou Rohnson R-7801. Dizajn kanvice na prvý pohľad pripomína umelecké dielo, biele porcelánové telo je doplnené farebnou mozaikou, ktorá sa len tak nevidí. Vďaka svetelnému indikátoru budete vedieť, kedy je kanvica v činnosti a kedy nie.


Kľúčové vlastnosti rýchlovarnej kanvice Rohnson R-7801

  • 360° otočný kruhový podstavec
  • Bezpečnostná poistka proti prehriatiu
  • Svetelná indikácia prevádzky
  • Krásny dizajn s mozaikou
  • Antikorové ploché dno so zakrytou vyhrievacou špirálou
  • Príkon 1 200 W
  • Objem 1,5 l

Kanvica s oku lahodiacim dizajnom

Rýchlovarná kanvica Rohnson R-7801 sa pýši krásnou a výraznou mozaikou na čisto bielom podklade. Nepochybne tak vynikne vo všetkých kuchyniach – nielen vo vašom byte, ale napríklad aj na chate. Kanvica Rohnson je tak funkčným umeleckým dielom.


Rohnson R-7801 má všetko potrebné

S touto kanvicou nebude problém pohostiť návštevu horúcim nápojom, pretože disponuje dostatočným objemom 1,5 l. Vďaka slušnému príkonu v celkovej hodnote 1 200 W vodu ohrejte rýchlo a bez dlhšieho čakania. Voda sa ohrieva vnútri tela kanvice, pričom tepelná špirála je zakrytá plochým antikorovým dnom. Vhod určite príde aj svetelná signalizácia zapnutia rýchlovarnej kanvice Rohnson R-7801. Akonáhle sa voda uvarí, dôjde k automatickému vypnutiu. Zároveň má rýchlovarná kanvica poistku proti spusteniu bez vody. 


Parametre a špecifikácia

Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý dem,chci se zeptat na varnou konvici Rohnson R- 7801 jestli při vylevání vody, nevipadne víčko z konvice .Děkují Jan

Dobrý den, chci se zeptat, u keramického konvice při nalévání vody jestli nevipadava víko. Děkuji

Dobrý den, jak je dlouhá přívodní šnůra do elektriky a jaky průmě má víčko?

Diskusia a poradňa k Rohnson R-7801
Príslušenstvo pre Rohnson R-7801 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rohnson R-7801. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rohnson R-7801. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rohnson R-7801. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ROHNSON R-7801.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií