Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Rohnson R-7803

Zobraziť katalóg
Rohnson R-7803
4,7 10 hodnotení
Rýchlovarná kanvica objem 1.7 l, príkon 1500W, materiál: keramika, kontrolka prevádzky, skrytá špirála, otočná základňa, automatické vypnutie, ochrana pred prehriatím a ochrana pred chodom naprázdno, biela
Kód:  ROHRK024 Produktové číslo:  R-7803 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Rohnson R-7803


Varenie vody nikdy nebolo takým zážitkom ako s rýchlovarnou kanvicou Rohnson R-7803. Dizajn kanvice na prvý pohľad pripomína umelecké dielo, biele telo je ozdobené elegantným reliéfom, ktorý sa len tak nevidí. Vďaka svetelnému indikátoru budete vedieť, kedy je kanvica v činnosti a kedy nie.


Kľúčové vlastnosti kanvice Rohnson R-7803

  • 360° otočný kruhový podstavec
  • Bezpečnostná poistka proti prehriatiu
  • Svetelná indikácia prevádzky
  • Viečko s poistkou proti vypadnutiu
  • Antikorové ploché dno so zakrytou vykurovacou špirálou
  • Príkon 1 500 W
  • Objem 1,7 l
  • 2 šálky s tanierikmi súčasťou balenia

Dve šálky do kompletnej súpravy

K rýchlovarnej kanvici Rhonson R-7803 dostanete zároveň aj dve pekné šálky s tanierikmi vyrobené v rovnakom čisto bielom dizajne ako samotná kanvica. Úplne perfektné na pitie horúceho nápoja v pohodlí domova. Krásu celej súpravy iste ocení aj prípadná návšteva vašich blízkych či známych.


Rohnson R-7803 má všetko potrebné

S touto kanvicou nebude problém pohostiť návštevu horúcim nápojom, pretože disponuje dostatočným objemom 1,7 l. Vďaka slušnému príkonu v celkovej hodnote 1 500 W vodu ohrejte rýchlo a bez dlhšieho čakania. Voda sa ohrieva vnútri tela kanvice, pričom vykurovacia špirála je zakrytá plochým dnom z nehrdzavejúcej ocele. Vhod určite príde aj svetelná signalizácia zapnutia rýchlovarnej kanvice Rohnson R-7803, len čo sa voda uvarí, dôjde k automatickému vypnutiu. Zároveň má rýchlovarná kanvica poistku proti spusteniu bez vody a viečko s poistkou proti vypadnutiu.

 

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Z jakého materiálu je tato konvice? Děkuji.

Dobrý den, je zde ryska na vodu? abych bylo vidět, kolik jsem natočila vody

Dobry den. Chcem sa opytat, obsahuje tato kanvica filtračné sitko proti vodnemu kamenu? Dakujem

Diskusia a poradňa k Rohnson R-7803
Príslušenstvo pre Rohnson R-7803 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rohnson R-7803. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rohnson R-7803. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rohnson R-7803. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ROHNSON R-7803.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií