AlzaBoxy Q1 AD homeoffice

Rohnson R-838 Double Blade

Zobraziť katalóg
Rohnson R-838 Double Blade
4,7 18 hodnotení
Ventilátor stojanový, priemer lopatiek 40 cm, hlučnosť 60 dB, výkon 60 W, počet rýchlostí 3, diaľkové ovládanie, oscilácia, časovač a nastaviteľný uhol sklonu, čierna farba
Kód:  ROHVE633 Produktové číslo:  R-838

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Rohnson R-838 Double Blade


Stojanový ventilátor Rohnson R-838 Double Blade
Jedinečný dizajn s dvomi radmi lopatiek s 5-ročnou zárukou

Aj v horúcich dňoch si doprajte komfort a osvieženie s výkonným stojanovým ventilátorom R-838 Double Blade. Unikátna technológia dvojitého radu lopatiek zaisťuje vysoko efektívne prúdenie vzduchu pre vaše maximálne pohodlie.

Veľmi tichý a výkonný

Vďaka optimálnemu rozloženiu 6 lopatiek sa ventilátor R 838 Double Blade pýši nielen skvelým výkonom, ale aj minimálnou hlučnosťou. Je tak tichý, že ho skoro nebudete vnímať a medzitým môžete pokojne odpočívať.

3 praktické režimy s funkciou časovača

K dispozícii sú 3 režimy ventilácie. V normálnom režime môžete voliť z 3 rýchlostí ventilátora. Režim vánok strieda rýchlosť ventilácie pre prirodzený efekt a režim spánok postupne spomalí rýchlosť ventilácie pre nerušený odpočinok.
 
Pomocou časovača je možné naprogramovať vypnutie ventilátora v rozmedzí 0,5 hodiny až 7,5 hodiny. Táto funkcia je ideálna počas spánku.


Veľmi jednoduché ovládanie

Prehľadný ovládací panel je vybavený LED displejom so svetelnou indikáciou aktuálneho nastavenia. Súčasťou balenia je aj diaľkové ovládanie pre pohodlnú obsluhu.

Moderný dizajn a variabilné použitie

Smer fúkania ľahko prispôsobíte sklonom hlavy ventilátora alebo zmenou výšky, ktorú je možné nastaviť v rozmedzí 112 – 135 cm. Môžete využiť tiež funkciu automatickej oscilácie v rozsahu 90° pre rovnomernejšie osvieženie vzduchu v miestnosti.

Ventilátor je vybavený stabilnou základňou, ktorá zaisťuje bezpečnosť a zabraňuje riziku nechceného prevrhnutia.

Moderné dizajnové vyhotovenie ventilátora doplní každý interiér a postará sa o príjemnú klímu nielen v domácnosti, ale aj v kanceláriách, komerčných priestoroch alebo vo verejných zariadeniach.



Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Maximálna hlučnosť
60 dB Hotovo!
Príkon
60 W Hotovo!
Počet rýchlostí
3 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Vlastnosti

Maximálna hlučnosť
60 dB Hotovo!
Príkon
60 W Hotovo!
Počet rýchlostí
3 Hotovo!
Priemer lopatiek
40 cm Hotovo!
Funkcie
Oscilácia, Časovač Hotovo!
Vlastnosti
Nastaviteľný uhol sklonu Hotovo!
Obsah balenia
Diaľkové ovládanie Hotovo!
Minimálna výška
112 cm Hotovo!
Maximálna výška
135 cm Hotovo!

Typ

Typ
Stojanový Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Rezim Vanek / Spanek. Cekal jsem, ze u rezimu Spanek to pojede na mensi otacky, ale pripadami, ze to dela to same co rezim Vanek. Nekdo podobna zkusenost?

Dobrý den, větrák je super, ale na nižší otáčky vydává pískavý ton, je to normální nebo technický problém? Děkuji za odpověď. :)

Dobry den, zakoupila jsem tento vetrak, kdyz je vecer ticho a vetrak je vypnuty (nechavam ho v zasuvce), tak slabe piska - slaby vysoky ton, pres den nepostrehnutelny, ale vecer je to pomerne slysitelne a dost neprijemne... je to normalni nebo reklamovat? Dekuji.

Diskusia a poradňa k Rohnson R-838 Double Blade
Príslušenstvo pre Rohnson R-838 Double Blade Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rohnson R-838 Double Blade. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ROHNSON R-838. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ROHNSON R-838. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Rohnson R-838 dupla pengék.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií