alzaplus segmenty sda v2

ROHNSON R-878 Combo Cool & Hot

Zobraziť katalóg
ROHNSON R-878 Combo Cool & Hot
4,0 1 hodnotení
Ochladzovač vzduchu – príkon 80W, príkon v režime kúrenia 2000W, 4 funkcie v jednom spotrebiči: chladič vzduchu + ionizácia (čistenie vzduchu) + ventilátor s 3 rýchlosťami + funkcia ohrevu vzduchu, tri režimy ventilátora, časovač pre automatické vypnutie v rozmedzí 12 hodín, prehľadný farebný displej, dotykový ovládací panel, diaľkové ovládanie, indikácia teploty v miestnosti, prachový filter z prírodných vlákien, vzduchový filter, ľahko vyberateľný zásobník na vodu 10l, ochladí teplotu v miestnosti až o 3 – 4 °C, automatické vypnutie chladenia v prípade prázdneho zásobníka, hlučnosť 65dB, rozmery 330×380×810mm, hmotnosť 6.5kg
Kód:  ROHVR878 Produktové číslo:  R-878 Combo Cool & Hot Stránky výrobcu

ROHNSON R-878 Combo Cool & Hot

Štyri funkcie v jednom zariadení predstavuje ROHNSON R-878 Combo Cool & Hot. Tento model ponúka chladič vzduchu, ionizáciu, ventilátor s troma rýchlosťami a navyše ešte ohrev vzduchu. Funguje na princípe chladenia vodou, k dispozícii je zásobník s objemom 10 l. Pre pohodlné ovládanie slúži dotykový ovládací panel s prehľadným farebným displejom. Zariadenie možno ovládať aj pomocou priloženého diaľkového ovládača. ROHNSON R-878 disponuje tiež funkciou indikácie teploty vzduchu v miestnosti. Pre nastavenie automatického vypnutia v rozmedzí 12 hodín je chladič vybavený časovačom. K automatickému vypnutiu dochádza v prípade prázdneho zásobníka na vodu.

Kľúčové vlastnosti ROHNSON R-878 Combo Cool & Hot

  • 4 v 1 – chladenie, ionizácia, ventilácia, ohrev vzduchu
  • Chladenie vodou
  • Dotykový ovládací panel
  • Rýchlosť prúdenia vzduchu 600 m3/h
  • Zásobník na vodu s objemom 10 l
  • Indikátor teploty vzduchu v miestnosti
  • Teplotu v miestnosti ochladí o 3 – 4 °C
  • Hlučnosti do 65 dB
  • Diaľkové ovládanie v balení

Do parného leta aj chladivej zimy

Jedinečné zariadenie ROHNSON R-878 Combo Cool & Hot osciluje automaticky vertikálne v rozmedzí 120°, manuálne možno nastaviť aj osciláciu horizontálne v rozmedzí 90°. V režime chladenia vyberáte medzi troma úrovňami prevádzky ventilácie – normálna, prírodná a režim spánku. Chladič zvláda aj čistenie vzduchu. Je vybavený prachovým filtrom z prírodného vlákna a vzduchovým filtrom. Filtre sú ľahko vyberateľné, k ich očisteniu možno použiť vysávač. A čo keď príde zima? Na bočnej strane zariadenia ROHNSON R-878 nájdete manuálny prepínač medzi chladením a ohrevom. 

Technické údaje

Príkon: chladenie 80 W, ohrev 2 000 W
Napätie: 220 ~ 240 V
Hlučnosť: 65 dB
Rozmery: 330 × 380 × 810 mm
Hmotnosť: 6,5 kg
Maximálna rýchlosť prúdenia vzduchu: 600 m3/h

Parametre a špecifikácia

Farba
Biela Hotovo!
Krajina
Česko Hotovo!
Objem nádržky na vodu
10 l Hotovo!
Príkon
80 W Hotovo!
Funkcie
Diaľkové ovládanie, Ionizátor, Oscilácia, Časovač, Ochladzovač, Oscilácia vertikálne, Oscilácia horizontálne, LED displej, Čistenie vzduchu Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko Hotovo!

Vlastnosti

Objem nádržky na vodu
10 l Hotovo!

Základné informácie

Príkon
80 W Hotovo!
Funkcie
Diaľkové ovládanie, Ionizátor, Oscilácia, Časovač, Ochladzovač, Oscilácia vertikálne, Oscilácia horizontálne, LED displej, Čistenie vzduchu Hotovo!
displej
Áno Hotovo!
Prietok vzduchu
600 m3/h Hotovo!

Hlučnosť

Maximálna hlučnosť
65 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť produktu

Výška
81 cm Hotovo!
Šírka
38 cm Hotovo!
Hĺbka
33 cm Hotovo!
Hmotnosť
6,5 kg Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

opravdu ochladí okolní teplotu o 3-4stupně.mam pokoj 3x4m.děkuji.

Diskusia a poradňa k ROHNSON R-878 Combo Cool & Hot
Príslušenstvo pre ROHNSON R-878 Combo Cool & Hot Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rohnson R-878 Combo Cool & Hot. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ROHNSON R-878 Combo Cool & heiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ROHNSON R-878 Combo Cool & heiß. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ROHNSON R-878 Combo Cool & Hot.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií