Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

ROHNSON R-9190 UV + IONIC

Zobraziť katalóg
ROHNSON R-9190 UV + IONIC
4,6 5 hodnotení
Odvlhčovač vzduchu – vhodný pre priestory do 120m2, elektronické ovládanie s čelným displejom, zmena farebného podsvietenia v závislosti od okolitej vlhkosti, 4-stupňové čistenie vzduchu: UV-C sterilizačná lampa, funkcia ionizácie, aktívny uhlíkový filter, prachový filter, hlučnosť 37/50dB (A), 4l zásobník na kondenzát, prevádzková teplota 5°C až 35°C, dotykový ovládací panel, časovač 1 – 24h, príkon 240W
Kód:  ROHZV262 Produktové číslo:  R-9190 UV + IONIC

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ROHNSON R-9190 UV + IONIC


Jedinečný odvlhčovač s bohatými funkciami a 5-ročnou zárukou

Odvlhčovač ROHNSON R-9190 UV + IONIC s odvlhčovacou kapacitou až 20 l/deň je vhodný pre miestnosti až do 120 m2. Odvlhčovač má prevádzkovú teplotu 5 – 35 °C, aktívny uhlíkový filter a objem zbernej nádoby je 4 litre. Pýši sa naozaj tichým chodom a digitálnym ovládacím panelom na vrchnej strane. Vlhkosť 40 – 80 % možno nastaviť a následne skontrolovať pomocou ukazovateľa relatívnej vlhkosti. Iste tiež oceníte funkciu časovača, ktorý možno nastaviť na 1 – 24 hodín. Výhodou je tiež svetelný indikátor plného zásobníka, automatické vypnutie pri naplnení nádoby a pamäť nastavených funkcií v prípade, že dôjde k výpadku prúdu.


 ROHNSON R-9190 UV + IONIC

4-stupňové čistenie vzduchu s funkciou ionizácie a UV-C lampy

Uhlíkový filter, ktorý pracuje na báze aktívneho uhlíka, účinne pohlcuje nepríjemné pachy a zachytáva mikročastice. Odvlhčovač vzduchu ROHNSON R-9190 UV + IONIC je naviac vybavený ionizátorom, ktorý obohacuje vzduch o záporné ióny, ktoré ho prečisťujú a vytvára tak zdravé a čisté prostredie bez škodlivých baktérií. Užitočná funkcia uchovania nastavenia (Memory Function) sa postará o uloženie všetkých nastavení v prípade výpadku napájania. Výhodu predstavujú pohyblivé lamely, ktoré umožnia osciláciu a nastavenie uhla výstupu vzduchu.


Zmeny farebného podsvietenia v závislosti od okolitej vlhkosti

Odvlhčovač ROHNSON R-9190 je vybavený podsvietením, ktoré sa mení v závislosti na vlhkosti v priestore: červená farba – relatívna vlhkosť nad 80 %/zelená farba – relatívna vlhkosť 60 – 80 %/oranžová farba – relatívna vlhkosť pod 60 %. Odvlhčovač ROHNSON R-9190 môžete tiež využiť na urýchlenie vysúšania stien pri maľovaní, na vysúšanie pivníc alebo novostavieb. Medzi prvky zaisťujúce hladký a bezproblémový chod patrí funkcia uchovania nastavenia pri výpadku napájania, funkcia nepretržitého chodu a automatický systém proti zamrznutiu (Anti-frost). Pre jednoduchú manipuláciu je odvlhčovač vybavený praktickou rukoväťou a kolieskami.

 ROHNSON R-9190 UV + IONIC

Kľúčové vlastnosti odvlhčovača vzduchu ROHNSON R-9190

  • Vhodný pre priestory do 120 m2
  • Elektronické ovládanie s čelným displejom
  • 4-stupňové čistenie vzduchu
  • UV-C sterilizačná lampa
  • Funkcia ionizácie
  • Aktívny uhlíkový filter
  • Prachový filter
  • Časovač 1 – 24 hodín
  • Nastavenie vlhkosti (40 – 80 %) a ukazovateľ relatívnej vlhkosti (%)
  • 5-ročná záruka
  • Hučnosť 37-50 dB

Parametre a špecifikácia

Odvlhčovacia kapacita
20 l/deň Hotovo!
Odporúčaná veľkosť miestnosti
120 m2 Hotovo!
Objem nádoby
4 l Hotovo!
Maximálna hlučnosť
50 dB Hotovo!
Hmotnosť
14,2 kg Hotovo!

Vlastnosti

Odvlhčovacia kapacita
20 l/deň Hotovo!
Odporúčaná veľkosť miestnosti
120 m2 Hotovo!
Objem nádoby
4 l Hotovo!
Maximálna hlučnosť
50 dB Hotovo!
Hmotnosť
14,2 kg Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Čistenie vzduchu, Časovač, Displej, Automatické vypnutie Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den Můj byt 2 + 1 je široký 45m2. Je tento odvlhčovač vhodný?

Dobrý den chtěl jsem se zeptat na možnost dokoupení filtrů,UV lampu jsem na alze našel a i některé filtry ale nevím jestli jsou k tomuto typu mohl by jste mi napsat konkrétní filtr a cenu děkuji

Dobrý deň, by ma zaujímalo že koľko stupňov Celzia ma vzduch prúdiaci z prístroja ?

Dobrý den, lze tento produkt napojit na odtok ? aby jsem nemusel vylévat nádržku při vysoušení sklepu ? děkuji

Dobry den, druhy pokus. Muj predesly dotaz byl smazan. Jaka je energeticka trida tohoto odvlhcovace prosim? Dekuji

Dobrý den,na jaký prostor v m3 je přístroj navržen? Uvedený je jen parametr 120 m2.

Prosim, zapnu pristroj s nastavenim vlhkosti 50%, kdyz vlhkost v mistnosti dosahne 48% pristroj se vypne, avsak postupne se vlhkost zvysuje a pristroj se nezapnul ani pri 68% vlhkosti, musela jsem ho spoustet rucne. Pristroj tedy neni schopny spustit se automaticky, kdyz vlhkost stoupne? (Samozrejme vypnuty nebyl, byl jen ve "spankovem rezimu" po tom co vlhkost klesla")

Dobrý den, chci se zeptat, zda má tento produkt možnost odtoku kondenzátu například do umyvadla nebo do nějakého kýblu?

Dobrý den, je bezpečné mít přístroj zapnutý v přítomnosti lidí? Myslím kvůli UV záření

Dobry den, chci si koupit tuto mašinku ale nikde na celem internetu jsem nenasel nahradni uhlikove filtry... to po pul roce co jej vyhodim protoze uz nebude k nicemu pojedu bez nej ? nebo se daji nekde koupit ? primo na strankach vyrobce se sehnat taky nedaji moc dekuju za pripadny odkaz nebo radu ....

12
Diskusia a poradňa k ROHNSON R-9190 UV + IONIC
Príslušenstvo pre ROHNSON R-9190 UV + IONIC Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rohnson R-9190 UV + IONIC. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ROHNSON R-9190 UV + IONIC. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ROHNSON R-9190 UV + IONIC. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ROHNSON R-9190 UV + IONIC.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií