AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Rohnson R-9312

Zobraziť katalóg
Rohnson R-9312
Odvlhčovač vzduchu – výkon odvlhčovania (pri 35°C a 80% RH) 12 litrov/deň, vhodné pre priestory do 45m2, typ ekologického chladiva R-134A, možnosť trvalej prevádzky ionizácie, 2 nastavenia rýchlosti ventilátora, uhlíkový filter a možnosť nastavenia nezávislej funkcie čistenia vzduchu, kapacita zásobníka na vodu: 2.5l, prevádzková teplota: 5°C–35°C, svetelná indikácia plného zásobníka a funkcia automatického vypnutia pri naplnení, umývateľný antibakteriálny filter, časovač 1–24 hodín, príkon 220W, nastavenie vlhkosti (35–80%) a ukazovateľ relatívnej vlhkosti (%), funkcia nepretržitého chodu, ideálne riadenie nastavenia vlhkosti pri optimálnej teplote – funkcia smart, funkcia pre sušenie bielizne, pamäť posledného nastavenia pri výpadku napájania, tichá prevádzka, kontinuálny odvod kondenzátora
Kód:  ROHNS931 Produktové číslo:  R-9312

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Rohnson R-9312

Šikovný odvlhčovač vzduchu

Výkonný odvlhčovač vzduchu Rohnson R-9312 sa vďaka uhlíkovému filtru a ionizácii postará o zdravý a čistý vzduch vo vašej domácnosti. Prístroj je vhodný do miestností s veľkosťou až 45m2 a vďaka funkcii 2 v 1 sa dá prepínať medzi odvlhčovaním vzduchu s čistením, alebo iba čistením. Pre nepretržitú prevádzku je k dispozícii funkcia kontinuálneho odvodu kondenzátu.


Kľúčové vlastnosti odvlhčovača vzduchu Rohnson R-9312

  • 2 stupne výkonu ventilátora
  • Uhlíkový filter a ionizácia
  • Tichá prevádzka
  • Výkon odvlhčovania - 12 l/deň
  • Časovač pre vypnutie 1-24 hodín
  • Funkcia sušenia bielizne
  • Memory Function - pamäť posledného nastavenia aj po výpadku prúdu
  • Defrost Function - automatická ochrana pred poškodením v mraze
  • Funkcia Smart optimálne nastaví úroveň vlhkosti v závislosti na teplote
  • Hlučnosť 37-50 dB

2 úrovne čistenia vzduchu

Uhlíkový filter, ktorý pracuje na báze aktívneho uhlíka, účinne pohlcuje nepríjemné pachy a zachytáva mikročastice. Prístroj je navyše vybavený ionizátorom, ktorý obohacuje vzduch o záporné ióny, ktoré ho prečisťujú a vytvára tak zdravé a čisté prostredie bez škodlivých baktérií.


Režim sušenia bielizne

Praktická funkcia Fast Dry prepne prístroj do výkonného režimu sušenia bielizne. Pri aktivácii tohto režimu sa zmení úroveň vlhkosti vzduchu na takú hodnotu, aby vaša bielizeň bolo čo najskôr suchá. V spojení s časovačom sa z prístroja stane ideálny pomocník pre rýchle usušenie práve vypranej bielizne.


Intuitívne ovládanie

Obsluha prístroja pomocou dotykového panelu je veľmi jednoduchá a intuitívna. Inteligentný režim Smart priebežne optimalizuje vlhkosť v závislosti od teploty v miestnosti a zaistí tak dokonalé podmienky. Pre maximálny komfort je odvlhčovač vybavený svetelnou indikáciou plného zásobníka a funkciou automatického vypnutia pri jeho naplnení. 


Parametre a špecifikácia

Odvlhčovacia kapacita
12 l/deň Hotovo!
Odporúčaná veľkosť miestnosti
45 m2 Hotovo!
Objem nádoby
2,5 l Hotovo!
Maximálna hlučnosť
50 dB Hotovo!
Funkcie
Regulácia výkonu, Časovač, Anti-Freeze, Displej, Automatické vypnutie Hotovo!

Vlastnosti

Odvlhčovacia kapacita
12 l/deň Hotovo!
Odporúčaná veľkosť miestnosti
45 m2 Hotovo!
Objem nádoby
2,5 l Hotovo!
Maximálna hlučnosť
50 dB Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Regulácia výkonu, Časovač, Anti-Freeze, Displej, Automatické vypnutie Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobrý den. nerozumím informacím o záruce. tvrdíte, že zboží má záruku 24 měsíců, nabízíte její prodloužení o 3 roky za příplatek a zároven inzerujete, že toto zboží má automaticky záruku 5 let.

Diskusia a poradňa k Rohnson R-9312
Príslušenstvo pre Rohnson R-9312 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rohnson R-9312 IONIC + AIR PURIFIER. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rohnson R-9312. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rohnson R-9312. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Rohnson R-9312 IONIC + AIR PURIFIER.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií