Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Rohnson R-9440 Sterilizer UVC + ION

Zobraziť katalóg
Rohnson R-9440 Sterilizer UVC + ION
4,4 17 hodnotení
Čistička vzduchu výkon 120 m3/h, príkon 24 W, odporúčaná veľkosť miestnosti do 30 m2, maximálna hlučnosť 52 dB(A), minimálna hlučnosť 24 dB(A), filter: hepa, uhlíkový, prachový a uv-c žiarenie, automatický režim, časovač, displej, ionizácia vzduchu, nočný režim, regulácia výkonu, senzor kvality ovzdušia a UV sterilizačná lampa, rozmery: 200 mm×330 mm×200 mm (Š×V×H)
Kód:  ROHCV220 Produktové číslo:  R-9440 Sterilizer UVC + ION

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Rohnson R-9440 Sterilizer UVC + ION

Čistička vzduchu Rohnson na počkanie vytvorí čistejší a dýchateľnejší vzduch a zaistí voľnejšie dýchanie alergikom. Tento verný prenosný partner je najlepší pre bytové priestory do veľkosti 30 m2. O spoľahlivosti v čistení ovzduší najviac vypovedá vzduchový výkon – táto čistička vzduchu vie spracovať objem do 120 m3/h. Najdôležitejším filtračným prvkom čističky vzduchu Rohnson je filter typu HEPA ten dokonale pohlcuje bezmála sto percent peľu, prachových čiastočiek aj baktérií. Na účinnú neutralizáciu všetkých nežiaducich domácich pachov slúži najmä uhlíkový filter. UV lampa dokáže zlikvidovať aj tie úplne posledné pozostatky baktérií a zaistí dokonale sterilné prostredie. Vo finále procesu čistička vzduchu von ventilovaný vzduch zdravo ionizuje, čo pozitívne pôsobí na váš celkový fyzický aj psychický stav. Pokiaľ sú pre vás podstatné jej rozmery, tie predstavujú 200 × 330 × 200 mm.

Základné prednosti čističky vzduchu Rohnson R-9440 Sterilizer UVC + ION

  • Čistička vzduchu Rohnson je odporúčaná pre miestnosť veľkosti 30 m2
  • Filter HEPA odstraňuje maximálne množstvo peľu, prachových čiastočiek aj baktérií
  • Uhlíkový filter absorbuje pachy, dym aj emisie z dopravných prostriedkov
  • Maximálna hlučnosť 52 dB(A) a minimálna hlučnosť 24 dB(A)
  • Vzduchový výkon 120 m3/h
  • Rozmery tohto čističa vzduchu Rohnson dosahujú 200 × 330 × 200 mm

Prednosti čističky vzduchu Rohnson R-9440 Sterilizer UVC + ION

Bystrá čistička vzduchu Rohnson má senzor, pomocou ktorého hneď zistí, aký je stav ovzdušia, a podľa zistenia potom zváži, zda by bylo žádoucí vzduch v priestore opätovne vyčistiť. Príjemne prekvapí praktickým časovačom, prostredníctvom ktorého si v súlade so svojimi potrebami sami určíte a nastavíte čas a dobu chodu spotrebiča. Výkon možno kedykoľvek jednoducho zvýšiť alebo znížiť, a tak ekonomicky usmerňovať nielen mieru hluku, ale aj spotrebu energie. Na prácu čističky vzduchu Rohnson pri spaní si môžete navoliť komfortný tichučký režim ideálny na nočný spánok či pokojný odpočinok. K tomu všetkému je opatrená automatickým chodom, ktorý podľa momentálnej potreby čistenia ovzdušia operatívne zreguluje výkon. Medzi užitočné doplnky tohto produktu patrí digitálny displej, vďaka ktorému bude ovládanie jednoduché a prehľadné.

Parametre a špecifikácia

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Príkon
24 W Hotovo!
Vzduchový výkon
120 m3/h Hotovo!
Odporúčaná veľkosť miestnosti
30 m2 Hotovo!
Maximálna hlučnosť
52 dB(A) Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Filtre

Typ filtra
HEPA, Uhlíkový, Prachový, UV žiareniu Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
20 cm Hotovo!
Hĺbka
20 cm Hotovo!
Výška
33 cm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

zdravím, mám otázku pro lidi co vlastní tuto čističku...máte díky čističce v místnosti míň prachu ať už ve vzduchu nebo třeba na skříni? nebo máte jinou čističku, která to umí? kdyžtak napište jméno čističky, děkuji

Dobry den, daju sa funkcie UV-C a Ionizacia ovladat samostatne alebo su pevne na seba naviazane? Dakujem.

d9bry den, chcem sa opytat ci je taro cisticka vhodna aj pri domacich zvieratach. Dokaze zachytavat aj macacie chlpy?

Vo vašich popisoch je do 30m2, na obrázku do 20m2 - čo platí?

Dobrý den. Je možné mít čističku zapnutou neustále? V manuálu udávaná spotřeba 24W je předpokládám při spuštění nejsilnějšího výkonu ventilátoru ("5")? Jaká je spotřeba při rychlosti "1", "2"? Je čistička konstruována na neustálé čištění a eliminaci pachů (máme doma psa), nebo je konstruována jen na občasné nárazové použití? Díky moc za info.

Dobrý den, zapne se čistička automaticky po zapnutí zásuvky? Chtěl bych ji až aktivovat v určitý čas chytrou zásuvkou...

čistička po 18 dnoch prestala fungovať.

Dobrý den, jaké jsou prosím rozdíly mezi touto čističkou a čističkou co je taky na stánkách Alzy EAP 320 UV WIFI?? viz odkaz děkuji velmi https://www.alza.cz/eliz-eap-320-uv-wifi-d6252942.htm

Dobrý den, pomůže tato čistička vzduchu i s odstraněním plísní v bytě? Děkuji za odpoveď.

Dobrý den čistička obsahuje i filtr nebo si ho musim koupit

12
Diskusia a poradňa k Rohnson R-9440 Sterilizer UVC + ION
Príslušenstvo pre Rohnson R-9440 Sterilizer UVC + ION Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rohnson R-9440 Sterilizer UVC + ION. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Rohnson R-9440 sterilizáló UVC + ION.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií