Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

ROHNSON R-9500 Safe Air

Zobraziť katalóg
ROHNSON R-9500 Safe Air
4,2 7 hodnotení
Čistička vzduchu výkon 280 m3/hod, príkon 50 W, odporúčaná veľkosť miestnosti 50 m2, maximálna hlučnosť 48 dB, minimálna hlučnosť 29 dB, hepa, prachový, katalytický, formaldehydový a uv-c žiarenie, časovač, diaľkové ovládanie, displej, nočný režim, automatický režim, uv sterilizačná lampa a ionizácia vzduchu
Kód:  ROHZV263 Produktové číslo:  R-9500 Safe Air

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ROHNSON R-9500 Safe Air

Čistička vzduchu ROHNSON R-9500 Safe Air jednoducho vykúzli prijateľnejší vzduch ako pre alergikov, tak aj pre zdravé osoby. Tento prenosný silák je perfektný pre všetky interiéry s rozmerom až 50 m2. O veľkorysej efektivite v čistení ovzdušia vypovedá sám za seba jej vzduchový výkon – čistička vzduchu spracuje dokonca až 280 m3/hod. Katalytický a tiež Formaldehydový filter je nenahraditeľný k zničeniu toxických látok, ktoré sa v našich domácnostiach bežne nachádzajú, čo sú napríklad formaldehyd, čpavok či benzén. Základnou filtračnou časťou ROHNSON R-9500 Safe Air je však filter HEPA, ktorý nekompromisne likviduje skoro sto percent alergénov, baktérií aj prachu. UV lampa vyhubí aj tie najhúževnatejšie pozostatky baktérií a vyrobí úplne čistú klímu. Úplne na záver čistička vzduchu von prúdiaci vzduch navyše obohatí o negatívne nabité ióny, čím zlepšuje sviežosť a kvalitu vzduchu, takže sa nám bude príjemne a voľne dýchať.

Podstatné vlastnosti čističky vzduchu ROHNSON R-9500 Safe Air

  • Pre miestnosti do 50 m2
  • HEPA filter zachytáva maximálne množstvo alergénov a nečistôt
  • Katalytický a formaldehydový filter ničí látky pre človeka toxické, ktorými sú napríklad formaldehyd, čpavok alebo benzén
  • Funkcie: časovač, diaľkové ovládanie, displej, nočný režim, Automatický režim, UV sterilizačná lampa a Ionizácia vzduchu
  • Maximálna hlučnosť 48 dB, Minimálna hlučnosť 29 dB
  • Výkon čistenia 280 m3/hod

Výbava čističky vzduchu ROHNSON R-9500 Safe Air

Čistička vzduchu by nebola kompletná, ak by nebola opatrená aj praktickým časovačom, na ktorom si v súlade s vašimi potrebami komfortne zadáte dobu prevádzky spotrebiča. Na aktivitu čističky ROHNSON R-9500 Safe Air v noci si možno zapnúť špecifický režim so zníženou hlučnosťou, pri ktorom môžete pohodlne odpočívať aj spať. Súčasne sa pýši inteligentným automatickým chodom, ktorý na základe aktuálnej nutnosti čistenia ovzdušia operatívne usmerní výkon. Prevádzku čističky vzduchu máte možnosť tiež odkiaľkoľvek nastaviť za pomoci premysleného diaľkového ovládača.

Parametre a špecifikácia

Príkon
50 W Hotovo!
Vzduchový výkon
280 m3/h Hotovo!
Odporúčaná veľkosť miestnosti
50 m2 Hotovo!
Maximálna hlučnosť
48 dB(A) Hotovo!
Minimálna hlučnosť
29 dB(A) Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
50 W Hotovo!
Vzduchový výkon
280 m3/h Hotovo!
Odporúčaná veľkosť miestnosti
50 m2 Hotovo!
Maximálna hlučnosť
48 dB(A) Hotovo!
Minimálna hlučnosť
29 dB(A) Hotovo!

Filtre

Typ filtra
HEPA, Prachový, Katalytický, Formaldehydový, UV žiareniu Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, tento výrobek jsme si u Vás zakoupili a z prvního spuštění mám smíšené pocity. Bydlíme v Praze ve velice prašném bytě a už po prvním spuštění se ukazatel znečištění vzduchu ustálil na hodnotě 4. Je to vůbec možné nebo se jedná o vadu senzoru?

Někdy to najde až 170% skoro každý týden.Jak moc je to jedovaté a nebezpečné taková hodnota?

Obsahuje to vevnitř už i filtry?Jsou omyvatelné?Nebo se musí za těch 600kč dokupovat. Máte čističky s omyvatelným filtrem? Kterou?

Dobry den, prosím jaké má pračka vzduchu rozměry? Děkuji

Diskusia a poradňa k ROHNSON R-9500 Safe Air
Príslušenstvo pre ROHNSON R-9500 Safe Air Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rohnson R-9500 Safe Air. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ROHNSON R-9500 Safe Air. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ROHNSON R-9500 Safe Air. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Rohnson R-9500 Safe Air.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií