AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

ROHNSON R-9509 cool & hot mist

Zobraziť katalóg
ROHNSON R-9509 cool & hot mist
4,3 11 hodnotení
Zvlhčovač vzduchu – ultrazvukový s teplou a studenou parou, zásobník na vodu s jednoduchým plnením 6l, ukazovateľ teploty na LED displeji, ukazovateľ vlhkosti na LED displeji, digitálny dotykový ovládací panel, 3 nastavitelné režimy výstupu pary, ionizátor pre zlepšenie kvality vzduchu, HEPA filter, aktívny uhlíkový filter, 9-hodinový časovač ideálny pre čas spánku, automatické zastavenie prevádzky pri odňatí zásobníka na vodu, automatické zastavenie prevádzky s upozornením pri nedostatku vody, filter proti vodnému kameňu pre dlhšiu životnosť, nepretržitá až 24h prevádzka na jedno naplnenie, systém pre pridanie obľúbenej arómy pre ešte lepší zážitok, dotykové ovládanie, diaľkové ovládanie, kvalitné pogumované telo spotrebiča, LED svetelná indikácia, ideálny pre miestnosti do 50m2, tichá prevádzka, zvlhčovací výkon 250–450ml/h, spotreba v režime studená para 30W, spotreba v režime teplá para 120W
Kód:  ROHZV066 Produktové číslo:  R-9509 cool & hot mist

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ROHNSON R-9509 cool & hot mist

Tiež sa vám zle dýcha v miestnostiach so suchým vzduchom a plných prachu? Moderný zvlhčovač vzduchu Rohnson R-9509 so studenou a teplou parou ocení každý, kto chce zlepšiť kvalitu vzduchu svojho domova, a to určite privítajú najmä alergici. Zvlhčovač R-9509 s integrovaným ionizátorom je ideálny do miestností s rozlohou až 50 m2. Výhodou je aj možnosť pridania esenciálneho oleja pre využitie zdravotných výhod aromaterapie, alebo iba kvôli prevoňaniu miestnosti. Zvlhčovač má k dispozícii 3 rôzne režimy, keď podľa vlastných potrieb môžete nastaviť požadovanú vlhkosť, intenzitu pary, alebo spánkový režim. Zvlhčovač R-9509 má praktický časovač až na 9 hodín a LED displej, na ktorom nájdete okrem aktuálnej vlhkosti a teploty aj svetelné indikátory všetkých funkcií. Na ovládanie slúži digitálny dotykový panel a aj diaľkové ovládanie.

Kľúčové vlastnosti zvlhčovača vzduchu Rohnson R-9509

  • Ultrazvukový zvlhčovač vzduchu so studenou a teplou parou do miestností s rozlohou až 50 m2
  • Plynulá regulácia produkcie pary, nastavenie vlhkosti a spánkový režim
  • Integrovaný ionizátor sa postará o čistotu vzduchu okolo vás
  • Zvlhčovač R-9509 môžete využiť aj ako aroma difuzér
  • LED displej s aktuálnou teplotou a vlhkosťou a svetelnými indikátormi
  • Dotykový ovládací panel a diaľkové ovládanie
  • Automatické vypnutie pri nedostatku vody a odňatí zásobníka na vodu

Doprajte si svieži vzduch so zvlhčovačom Rohnson

Rohnson R-9509 vyniká zvlhčujúcim výkonom 250 – 450 ml/h, s ktorým veľmi rýchlo dodáte vzduchu potrebnú vlhkosť. Prístroj s veľmi jednoduchým plnením má kapacitu vody 6 l a na jedno naplnenie vydrží kontinuálne produkovať paru 24 hodín. Výhodou je aj jeho nízka spotreba, ktorá je 30 W v režime studenej pary a 120 W v režime teplej pary. Navyše vás vďaka naozaj tichému chodu, iba 25 dB, nebude nijako rušiť. V neposlednom rade je dôležité spomenúť bezpečnosť vybraného zvlhčovača, pretože má funkciu automatického vypnutia pri nedostatku vody a pri odňatí zásobníka na vodu.

Kvalitný a praktický zvlhčovač Rohnson R-9509

Zvlhčovač R-9509 má kvalitné a odolné pogumované telo. Vďaka kvalitnému spracovaniu a vybaveniu nepotrebuje žiadnu dlhú a zložitú údržbu a určite vám bude dlho slúžiť. K dispozícii má aktívny uhlíkový filter, kvalitný HEPA filter a k jeho dlhej životnosti prispieva aj filter proti vodnému kameňu.

Parametre a špecifikácia

Odporúčaná veľkosť miestnosti
50 m2 Hotovo!
Príkon
120 W Hotovo!
Zvlhčovací výkon
450 ml/hod Hotovo!
Objem nádržky
6 l Hotovo!
Hlučnosť
25 dB Hotovo!

Vlastnosti

Odporúčaná veľkosť miestnosti
50 m2 Hotovo!
Príkon
120 W Hotovo!
Zvlhčovací výkon
450 ml/hod Hotovo!
Objem nádržky
6 l Hotovo!
Hlučnosť
25 dB Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery

Hĺbka
26,5 cm Hotovo!
Šírka
21,4 cm Hotovo!
Výška
41 cm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, zakúpil som si tento zvlhovač. Po zapnutí sleep modu zvlhčovač síce zhasne svetlo ale prestane fungovať a znie z neho mierne pískanie až kým nevypnem sleep mode a nezvýšim výkon na úroveň 3. Môžem výrobok reklamovať alebo je to normálny režim? V hodnoteniach som čítal, že som to inej majiteľke stalo tiež.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jak je to s výměnou filtrů u tohoto zvlhčovače? V PDF návodu se uvádí, že je třeba měnit vzduchový i vodní filtr každých 12 měsíců. Nikde ovšem nemůžu najít, kde lze tyto filtry dokoupit a kolik stojí (ani na stránkách výrobce). Děkuji.

Diskusia a poradňa k ROHNSON R-9509 cool & hot mist
Príslušenstvo pre ROHNSON R-9509 cool & hot mist Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rohnson R-9509 + Ion + Hepa. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ROHNSON R-9509 kühler und heißer Nebel. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ROHNSON R-9509 kühler und heißer Nebel. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ROHNSON R-9509 cool & hot mist.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií