AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

ROHNSON R-951

Zobraziť katalóg
ROHNSON R-951
4,5 2 hodnotení
Pákový kávovar 1050W, 15bar, zásobník na vodu 1.25l, predhrievanie šálok, dvojitý filter, parná tryska, funkcia proti prehriatiu
Kód:  ROHES001 Produktové číslo:  R-951

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ROHNSON R-951

Cenovo dostupné espresso ROHNSON R-951 je predurčené na prípravu vášho obľúbeného nápoja, ktorý vás poteší každý deň. Káva je pripravovaná pod tlakom 15 barov, všetko vykonáte jednoduchým stlačením tlačidla. Pomocou otočné dýzy na horúcu paru pripravíte lahodné a dokonale ušľahanej mlieko pre prípravu cappuccina alebo café latté.

Samozrejmosťou je odmerka na kávu a vtláčadlo. Odnímateľná nádoba na vodu s objemom 1,25 l zabezpečí, že pripravíte nápoje pre viac ľudí naraz, bez toho aby ste museli stále dookola dopĺňať vodu. Zariadenie je vyrobené s maximálnym dôrazom na vaše pohodlie a komfort. Údržba a obsluha je veľmi jednoduchá. Moderný dizajn v kombinácii čiernej a striebornej farby ho predurčuje, že sa hodí do každej domácnosti a skvele zapadne medzi ostatné spotrebiče.

Kľúčové vlastnosti

  • Veľká odnímateľná priehľadná nádržka na vodu
  • Vyhrievaná odkladacia plocha
  • Nerezová tlaková nádoba
  • Dvojitý nerezový filter
  • Vysoký tlak penenie
  • Ochranný systém proti prehriatiu a pretlaku
  • Odnímateľné časti pre jednoduché čistenie

Parametre a špecifikácie:

Príkon:
1050 W

Tlak čerpadla:
15 barov

Objem zásobníka na vodu:
1,25 l

Farebné prevedenie:
Čierne / strieborné

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ROHNSON R-951 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rohnson R-951. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rohnson R-951. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rohnson R-951. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ROHNSON R-951.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií