Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Rohnson R-9650 PURE AIR Wi-Fi

Zobraziť katalóg
Rohnson R-9650 PURE AIR Wi-Fi
5 1 hodnotení
Čistička vzduchu výkon 450 m3/h, príkon 50 W, odporúčaná veľkosť miestnosti do 80 m2, maximálna hlučnosť 48 dB(A), minimálna hlučnosť 25 dB(A), filter: hepa, uhlíkový, prachový, predfilter, katalytický a uv-c žiarenie, automatický režim, časovač, displej, ionizácia vzduchu, regulácia výkonu, UV sterilizačná lampa a WiFi, rozmery: 302 mm×532 mm×272 mm (Š×V×H)
Kód:  ROHCV251 Produktové číslo:  R-9650

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Rohnson R-9650 PURE AIR Wi-Fi

Čistička vzduchu Rohnson prinesie zdravší vzduch, a tak uľaví najmä alergikom a osobám s dýchacími ťažkosťami. Tento pohotový prenosný asistent sa uplatní najmä do interiéru s rozlohou až 80 m2. O luxusnej efektivite v čistení ovzdušia hovorí sám za seba vzduchový výkon – táto čistička vzduchu pojme množstvo až 450 m3/h. Ovzdušie hneď na počiatku očistí od hrubších nečistôt, chlpov aj vlasov vďaka predfiltru. Katalytický filter je výborný na odobratie bežne sa v interiéroch vyskytujúcich toxických látok, akými sú formaldehyd, čpavok či benzén. Hlavným filtračným členom čističky vzduchu Rohnson je filter typu HEPA ktorý v okamihu zachytáva skoro 99 % baktérií a rôznych alergénov. Na likvidáciu nepríjemných pachov zo splodín áut a ostatných výparov využijete najmä uhlíkový filter. UV lampa vyhubí aj žijúce pozostatky baktérií a vyrobí sterilne čistú klímu. Úplne vo finále čistička vzduchu von ventilovaný vzduch navyše obohatí o záporné ióny, čo pozitívne ovplyvní kvalitu vzduchu, ktorý vás osvieži podobne ako po búrke. Ak sa pýtate na jej rozmery, tie dosahujú 302 × 532 × 272 mm.

Rozhodujúce prednosti čističky vzduchu Rohnson R-9650 PURE AIR Wi-Fi

  • Čistička vzduchu Rohnson je odporúčaná pre miestnosť veľkosti 80 m2
  • Filter HEPA zachytáva 99 % alergénov, baktérií aj prachu
  • Uhlíkový filter odstraňuje kuchynské výpary, nepríjemné pachy aj emisie
  • Predfiltrovaním sa vzduch vyčistí od hrubých nečistôt
  • Katalytický filter tejto čističky vzduchu odstraňuje častice toxických látok
  • Maximálna hlučnosť 48 dB(A) a minimálna hlučnosť 25 dB(A)
  • Vzduchový výkon 450 m3/h
  • Rozmery tohto čističa vzduchu Rohnson: 302 × 532 × 272 mm

Funkcie čističky vzduchu Rohnson R-9650 PURE AIR Wi-Fi

Disponuje tiež časovačom, s ktorým si na základe svojich predstáv sami vyberiete a navolíte dobu chodu spotrebiča. Výkon možno variabilne meniť (znižovať či zvyšovať), a tým elegantne usmerňovať ako spotrebu elektrickej energie, tak aj mieru hluku. Tiež je vyrobená s režimom automatického riadenia, ktorý podľa stavu vzduchu operatívne zreguluje výkon. Medzi užitočné doplnky tohto produktu patrí digitálny displej, ktorý umožňuje jednoduché a prehľadné ovládanie. Tento čistič vzduchu Rohnson s možnosťou pripojenia k WiFi prepája atraktívny, kompaktný dizajn s intuitívnym ovládaním.

Parametre a špecifikácia

Príkon
50 W Hotovo!
Vzduchový výkon
450 m3/h Hotovo!
Odporúčaná veľkosť miestnosti
80 m2 Hotovo!
Maximálna hlučnosť
48 dB(A) Hotovo!
Minimálna hlučnosť
25 dB(A) Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
50 W Hotovo!
Vzduchový výkon
450 m3/h Hotovo!
Odporúčaná veľkosť miestnosti
80 m2 Hotovo!
Maximálna hlučnosť
48 dB(A) Hotovo!
Minimálna hlučnosť
25 dB(A) Hotovo!
Typ ovládania
Mobilná aplikácia Hotovo!
Kompatibilita
WiFi Hotovo!

Filtre

Typ filtra
HEPA, Uhlíkový, Prachový, Katalytický, UV žiareniu Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
30,2 cm Hotovo!
Hĺbka
27,2 cm Hotovo!
Výška
53,2 cm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Rohnson R-9650 PURE AIR Wi-Fi Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rohnson R-9650 PURE AIR Wi-Fi. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Rohnson R-9650 PURE AIR Wi-Fi.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií