Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

ROHNSON R-969

Zobraziť katalóg
ROHNSON R-969
4,0 2 hodnotení
Pákový kávovar 925 W, 15 barov, zásobník na vodu 1,25 l, dvojitý filter, vysokotlaková tryska na prípravu cappuccina, funkcia KeepWarm - udržanie teploty 72 - 85 °C, funkcia automatického vypnutia po 25 minútach
Kód:  ROHES004 Produktové číslo:  5202561513554 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ROHNSON R-969

Doprajte si vynikajúce espresso či cappuccino každý deň. S elegantným pomocníkom, ktorý dokáže využívať tlak 15 barov bude každá šálka neopakovateľným zážitkom. Vďaka použitiu dvojitých filtrov je pena na povrchu kávy vždy dokonalá a vysokotlakovou tryskou rýchlo vykúzlite nádobu plnú hustej jemnej mliečnej peny. Odnímateľná transparentná nádoba na vodu má objem 1,25 l, čo predstavuje množstvo na viac ako 6 bežných šálok kávy. Jednoduché čistenie je zaručené ako odkvapkávacím systémom, tak i odnímateľnými dielmi. A pohotovostná funkcia "Keep Warm" dokáže udržať teplotu vody v rozmedzí 75 - 85 °C, takže ak dostanete chuť na druhú šálku, máte ju takmer okamžite hotovú. Bezpečnosť zaručuje systém proti prehriatiu aj pretlaku. Vychutnajte si svoju šálku lahodnej kávy - nikdy to nebolo jednoduchšie!

Vnikajúci espresso na každý deň

  • Čerpadlo talianskej výroby s tlakom 15 barov
  • Odnímateľná transparentná nádoba pre vodu 1,25 l
  • Dvojitý filter pre dokonalú penu
  • Vysokotlaková tryska na prípravu cappuccina
  • Bezpečnostný systém proti prehriatiu a pretlaku
  • ERP Eco funkcie na úsporu energie
  • Funkcia "" Keep warm "" na udržiavanie teploty 72 - 85 °C
  • Funkcia automatického vypnutia po 25 min
  • Odnímateľné diely na jednoduché čistenie
  • Hlučnosť 70 dB

Elegantný dizajn

Vďaka veľmi elegantnému a kompaktnému vyhotoveniu perfektne zapadne do každej kuchyne. Čierno - antikorová farebná kombinácia sa hodí k akémukoľvek ďalšiemu vybaveniu.

 

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Prosim vás jak takový kavovar funguje ? Dávají se tam nějaký kapsle či co ?Nemam zkušenost dekuju

Diskusia a poradňa k ROHNSON R-969
Príslušenstvo pre ROHNSON R-969 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rohnson R-969. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ROHNSON R-969. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ROHNSON R-969. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ROHNSON R-969.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií