Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

ROHNSON R-975

Zobraziť katalóg
ROHNSON R-975
Pákový kávovar s integrovaným peničom mlieka, max. výška šálky 135 mm, automatický penič mlieka, čerpadlo talianskej výroby s tlakom 15 barov, odnímateľný zásobník na mlieko 0,7 l na jednoduchú prípravu nápojov, odnímateľný transparentný zásobník na vodu 1,2 l, 2 antikorové filtre na prípravu 1 alebo 2 šálok, bezpečnostný systém proti prehriatiu a pretlaku, odnímateľné časti na jednoduché čistenie, lievik a filter je možné uschovať v zadnej časti prístroja, hlučnosť 75 dB, 220 - 240 V ~ 50 Hz, 1230-1470 W
Kód:  ROHVSa07 Produktové číslo:  R-975

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ROHNSON R-975

Cenovo dostupný espresso kávovar ROHNSON R-975 s integrovaným peničom mlieka je ako stvorený na prípravu vašich obľúbených nápojov s mliekom ako je cappuccino, latte macchiato, ale rovnako tak poteší aj milovníkov silného espressa. Káva je pripravovaná pod tlakom 15 barov, všetko vykonáte jednoduchým stlačením tlačidla. Samozrejmosťou je odmerka na kávu a vtláčadlo. Odnímateľná nádoba na vodu s objemom 1,2 l a na mlieko s objemom 0,7 l zabezpečí, že pripravíte nápoje aj pre viac ľudí naraz bez toho, aby ste museli stále dokola dopĺňať vodu. Zariadenie je vyrobené s maximálnym dôrazom pre vaše pohodlie a komfort. Údržba a obsluha je veľmi jednoduchá. Moderný dizajn v kombinácii čiernej a striebornej farby ho predurčuje, že sa hodí do každej domácnosti a skvele zapadne medzi ostatné spotrebiče.

Kľúčové vlastnosti

  • Espresso kávovar s integrovaným peničom mlieka
  • Čerpadlo s tlakom 15 barov
  • Odnímateľný priehľadný zásobník na vodu
  • Zásobník na mlieko s objemom 0,7 litra
  • 2 antikorové filtre na prípravu jednej alebo dvoch šálok
  • Odnímateľné časti na jednoduché čistenie
  • Ochrana vykurovacieho telesa proti prehriatiu
  • Vyhrievaná horná doska na ohrev šálok
  • Svetelná indikácia prevádzky
  • Odmerka na kávu a vtláčadlo


Príkon:
1470 W

Tlak čerpadla:
15 barov

Objem zásobníka pre vodu:
1,2 l

Objem zásobníka na mlieko
0,7 l

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den.Chtěl bych více informací o přístoji ROHNSON R-975.U přístoje je napsáno,že není odvápňování.Přástroj se neodvamňuje?A další otázka,jestli přístroj má samočistící program.

Diskusia a poradňa k ROHNSON R-975
Príslušenstvo pre ROHNSON R-975 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rohnson R-975. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ROHNSON R-975. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ROHNSON R-975. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ROHNSON R-975.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií