Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

ROHNSON R-977

Zobraziť katalóg
ROHNSON R-977
4,3 4 hodnotení
Pákový kávovar – príkon 850W, čerpadlo talianskej výroby s tlakom 15barov, integrovaná transparentná nádoba na vodu 1.2l, dvojitý filter pre dokonalú penu, vysokotlaková dýza na prípravu kapučína, bezpečnostný systém proti prehriatiu a pretlaku, odnímateľné diely na jednoduché čistenie, hlučnosť 70dB
Kód:  ROHRR977 Produktové číslo:  R-977 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ROHNSON R-977

Na kvalite kávy záleží.

Kúpte si tiež kávovar

ROHNSON R-977


Rýchla a kvalitne odvedená práca

Vychutnajte si čerstvú a voňavú kávu kedykoľvek na ňu dostanete chuť. Espresso ROHNSON R-977 vám pripraví obľúbený nápoj v priebehu chvíľky a bez námahy. Disponuje veľkým zásobníkom na vodu s objemom 1,2 l a poháňaný je kvalitným čerpadlom talianskej výroby. Kávovar sa nemusíte báť nechať bez dozoru, pretože je do neho zabudovaný bezpečnostný systém proti prehriatiu a pretlaku. ROHNSON R-977 vám značne uľahčí život nielen prípravou lahodnej kávy, ale aj veľmi ľahkou údržbou, ktorú zaisťujú odnímateľné časti.



Dokonalá pena na kapučíne

Ak máte radi bohatú penu, potom iste oceníte integrovaný dvojitý filter z nehrdzavejúcej ocele. Vďaka vysokotlakovej dýze si vychutnáte lahodné kapučíno. Aj keď ide o vysoký tlak a náročnejší proces, kávovar udržuje hranicu hlasitosti pod 70 dB, čo je pre predstavu hlasitosť rovná bežnému prostrediu v reštaurácii.



Kľúčové vlastnosti kvalitného kávovaru Rohnson

  • Kávovar s talianskym čerpadlom s tlakom 15 barov
  • Do zásobníka na vodu sa vojde celkovo 1,2 l
  • Vďaka dvojitému filtru vykúzli bohatú penu
  • Využiť môžete dýzu na prípravu kapučína
  • Bezpečnostný systém zabráni prehriatiu a pretlaku
  • ROHNSON R-977 sa veľmi ľahko čistí


Jednoduchá údržba Rohnson R-977

Súčasťou kávovaru Rohnson R-977 je veľa odnímateľných častí, ktoré vám maximálne uľahčia údržbu. Všetky časti, ktoré prichádzajú do kontaktu s kávou, v tekutej alebo pevnej podobe, je možné jednoducho zložiť a umyť vodou. Súčasťou balenia je aj plastová odmerka na kávu.


Parametre a špecifikácia

Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Vyska, sirka, hloubka, vaha? Nevidim to tu.

Diskusia a poradňa k ROHNSON R-977
Príslušenstvo pre ROHNSON R-977 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rohnson R-977. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ROHNSON R-977. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ROHNSON R-977. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ROHNSON R-977.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií