Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

ROHNSON R-978

Zobraziť katalóg
ROHNSON R-978
4,0 3 hodnotení
Pákový kávovar tlak 20 bar, objem nádržky na vodu 1.25 l, príprava dvoch šálok naraz, s parnou tryskou, režim úspory energie a cappuccino a latte, príkon 1140 W, šírka 29.5 cm, výška 29.2 cm, hĺbka 21 cm, farba čierna
Kód:  ROHPK978 Produktové číslo:  R-978

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ROHNSON R-978

Za dobrou kávou už nebudete musieť zachádzať do kaviarní. Kávu si teraz môžete spraviť sami vďaka svojmu kávovaru. Právom obľúbený pákový kávovar ROHNSON R-978 s príkonom v hodnote 1140 W vám z práve pomletých kávových zŕn naservíruje v priebehu chvíľky vaše obľúbené espresso, cappuccino aj latté. Ručný kávovar je schopný pracovať s tlakom 20 bar, ktorý stojí za vyváženou extrakciou arómy. Môžete sa tak kedykoľvek stať svojím vlastným súkromným baristom. Ak máte radi kávy s väčším množstvom mlieka, napr. latté či cappuccino s bohatou penou, vhod vám príde vysokotlaková parná tryska, ktorá vie s mliekom spraviť divy. Zásobník na vodu má objem v hodnote 1,25 l, s tak veľkým objemom pákový kávovar ROHNSON bez problémov zvládne obslúžiť aj viacčlennú domácnosť. Kávovar ROHNSON R-978 je natoľko inteligentný, že zvláda usmerňovať spotrebu energie pri príprave kávy na čo najnižšiu hodnotu.

Zaujímavé parametre pákového kávovaru ROHNSON R-978

  • Šikovný pákový kávovar ROHNSON na prípravu úžasnej kávy
  • Parná tryska na bohatú mliečnu penu
  • Možnosť pripraviť dve espressá spolu
  • Príkon kávovaru: 1140 W
  • Tlak: 20 bar
  • Čierna farba a štýlové vyhotovenie

Pákový kávovar ROHNSON R-978 s inteligentnými funkciami

Výrobca kávovaru ROHNSON myslel na každučký detail, aby váš kávový rituál prebehol hladko a bez akýchkoľvek problémov. Bude sa vám hodiť časovo úsporná možnosť pripraviť a naservírovať dve espressá naraz.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Príkon
1 140 W Hotovo!
Tlak čerpadla
20 bar Hotovo!
Objem nádržky na vodu
1,25 l Hotovo!

Funkcie

Všeobecné funkcie
Príprava dvoch šálok naraz Hotovo!
Funkcia údržby a čistenia
Režim úspory energie Hotovo!

Výbava

Mliečne riešenie
Naparovacia dýza Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
21 cm Hotovo!
Šírka
29,5 cm Hotovo!
Výška
29,2 cm Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ROHNSON R-978 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rohnson R-978. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ROHNSON R-978. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ROHNSON R-978. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Rohnson R-978.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií