Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Rohnson R-987

Zobraziť katalóg
Rohnson R-987
5 1 hodnotení
Pákový kávovar tlak 20 bar, objem nádržky na vodu 1.5 l, automatické vypnutie, cappuccino a latte, funkcia horúcej vody, ohrievač šálok, parná dýza a režim úspory energie, príkon 850 W, šírka 20.5 cm, výška 29 cm, hĺbka 27 cm, hmotnosť 3kg, farba čierna a strieborná
Kód:  ROHPK769 Produktové číslo:  R-987

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Rohnson R-987

Za luxusnou kávou už nie je potrebné chodiť do kaviarní a bistier. Výbornú kávu si dokážete spraviť aj sami vo vlastnom kávovare. Štýlový pákový kávovar Rohnson R-987 zaobchádzajúci s príkonom 850 W vám z práve namletej kávy za pár okamihov zvládne prichystať neodolateľné presso aj latté alebo kapučíno. Kávovar vytvára tlak 20 bar, vďaka ktorému prebieha dokonalá extrakcia kávy. Vďaka lahodnej chuti kávy si budete pripadať ako vo svojej obľúbenej kaviarni. Pokiaľ zbožňujete kávy, ktoré obsahujú viac mlieka, ako napríklad kapučíno alebo latté s jemnou mliečnou penou, nestratí sa vám praktická parná dýza, ktorá zvláda mlieko perfektne našľahať. Na jeho umiestnenie budete potrebovať minimálny priestor s veľkosťou 27 × 20,5 × 29 cm. Pokiaľ ho umiestnite na stôl, mal by mať minimálnu nosnosť 3 kg. Do zásobníka môžete naliať až 1,5 l, s touto kapacitou pákový kávovar Rohnson uspeje aj vo veľkých domácnostiach. Rohnson R-987 je taký dôvtipný, že dokáže uspôsobiť prípravu nápoja, aby bola čo najviac energeticky úsporná. Celkový dizajn prístroja potom dokresľuje čierna a strieborná farba. Na jeho zhotovenie výrobca zvolil materiál, ktorým je nerez.

Základné prednosti pákového kávovaru Rohnson R-987

  • Do detailov prepracovaný pákový kávovar Rohnson na prípravu kávy v domácich podmienkach
  • Napeňovacia dýza na bohatú mliečnu penu
  • Pasívny nahrievač šálok
  • Ako prevencia proti nehodám slúži bezpečnostná poistka
  • Pracovný tlak predstavuje 20 bar
  • Pákový kávovar Rohnson disponuje nádržkou na vodu s objemom 1,5 l
  • Má priestor uspôsobený pre šálky s maximálnou výškou 8,5 cm
  • Jeho príkon sa vyšplhal na 850 W

Pákový kávovar Rohnson R-987 so širokým spektrom možností

Výrobca pákového kávovaru Rohnson premyslel všetky drobnosti, aby sa v priebehu vášho kávového rituálu nevyskytla jediná chybička. Ručný kávovar je preto vybavený zabudovaným ohrievačom šálok, ktorý má za úlohu zaistiť, aby boli šálky stále predhriate. Zabraňuje tak situácii, že by vám čerstvo pripravená ranná káva vychladla kvôli studenej šálke. Prevenciou proti nehodám je bezpečnostná poistka, ktorá kávovar automaticky vypne, keď je dlhšiu chvíľu nepoužívaný. S pákovým kávovarom Rohnson ľahko pripravíte kapučíno aj latté.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Príkon
850 W Hotovo!
Tlak čerpadla
20 bar Hotovo!
Objem nádržky na vodu
1,5 l Hotovo!
Materiál
Nehrdzavejúca oceľ Hotovo!

Funkcie

Všeobecné funkcie
Funkcia horúcej vody, Automatické vypnutie Hotovo!
Funkcia údržby a čistenia
Režim úspory energie Hotovo!

Výbava

Príprava nápoja
Nahrievanie šálok Hotovo!
Mliečne riešenie
Naparovacia dýza, Bez mliečneho riešenia Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
27 cm Hotovo!
Šírka
20,5 cm Hotovo!
Výška
29 cm Hotovo!
Hmotnosť
3 kg Hotovo!
Maximálna výška priestoru na šálku
8,5 cm Hotovo!

Farba

Farba
Čierna, Strieborná Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Nelze se spojit s "expertem Rohnson" formou chatu, proto píšu dotaz sem : Nerezový filtr, který je součástí balení slouží pro přípravu dvou šálků kávy. Jak mám udělat pouze jeden šálek? Pokud dám jednu porci kávy, stlačím ji, vložím do kávovaru. Po zalití vodou se káva opět rozvolní a vznikne z toho kávová břečka. Je to jasně vidět po vyndání filtru po přípravě kávy, kdy je filtr plný kávové sedliny jak po "turkovi"

Dobrý deň, Keďže sa nedá nastaviť výška pre šálky, aká prosím najvyššia šálka sa do kávovaru zmestí. Z návodu som pochopil, že množstvo vody je možné regulovať tlačítkom - je teda možnosť pripraviť aj väčšie Americano? Ďakujem

Diskusia a poradňa k Rohnson R-987
Príslušenstvo pre Rohnson R-987 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rohnson R-987. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rohnson R-987. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rohnson R-987.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií