Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AP+ nový vizuál PET

Rohnson R-988 Aurora

Zobraziť katalóg
Rohnson R-988 Aurora
4,8 4 hodnotení
Pákový kávovar , digitálny dotykový ovládací panel, parná tryska, tlak 20 barov, funkcia nahrievania šálok, pripravený na použitie za 1 minútu, zásobník na vodu 1.2l, maximálna výška šálky 8.5cm, 2 filtre z nehrdzavejúcej ocele, nálevka s rukoväťou, odmerka, príkon 850W
Kód:  ROHPK752 Produktové číslo:  R-988

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Rohnson R-988 Aurora

Za vašou obľúbenou kávou teraz už nebude treba chodiť do kaviarní a bistier. Kávu si zvládnete spraviť sami vo vlastnom kávovare. Právom obľúbený pákový kávovar Rohnson R-988 Aurora s príkonom 850 W vám z práve pomletej kávy ľahko vykúzli neodolateľné presso aj latté či kapučíno. Kávovar pracuje s tlakom dosahujúcim 20 bar, ktorý zaisťuje perfektnú extrakciu kávy. Vďaka lahodnej chuti kávy si budete pripadať ako vo svojej obľúbenej kaviarni. Ak máte radi mliečne kávy, ako je kapučíno alebo caffé latte s bohatou penou, potom je pre vás ideálna výkonná parná dýza, vďaka ktorej budete mať mlieko krásne našľahané. Mali by ste tiež myslieť na jeho rozmery, ktoré sú 29,6 × 23 × 33 cm. Hmotnosť tohto kávovaru sa vyšplhala na 3 kg. Zásobník vody bez ťažkostí pojme až 1,2 l, s takou výdatnou kapacitou pákový kávovar Rohnson jednoducho zvládne obslúžiť aj viacčlennú domácnosť na jedno použitie. Konečný vzhľad prístroja má na starosti čierna farba. Na jeho zhotovenie výrobca použil materiál, ktorým je nehrdzavejúca oceľ.

Pákový kávovar Rohnson R-988 Aurora Screen
Pákový kávovar Rohnson R-988 Aurora Bočný pohľad

Základné prednosti pákového kávovaru Rohnson R-988 Aurora

  • Precízny pákový kávovar Rohnson na prípravu znamenitej kávy
  • Napeňovacia dýza na krásne nadýchanú mliečnu penu
  • Ako ochrana pred nehodami funguje bezpečnostná poistka
  • Vyvinie tlak až 20 bar
  • Pákový kávovar Rohnson je vybavený nádržkou na vodu s objemom 1,2 l
  • Šálka nesmie byť vyššia ako 8,5 cm
  • Mali by ste počítať s príkonom 850 W

Pákový kávovar Rohnson R-988 Aurora s vyšperkovanými funkciami

Výrobca pákového kávovaru Rohnson domyslel každý detail, aby váš kávový rituál nemal chybu. Nechceným nehodám z neopatrnosti zabráni bezpečnostná poistka, ktorá dohliadne, aby bol kávovar po dlhšej nečinnosti vypnutý. S pákovým kávovarom Rohnson jednoducho a rýchlo pripravíte latté aj kapučíno.

Pákový kávovar Rohnson R-988 Aurora Príslušenstvo

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Príkon
850 W Hotovo!
Tlak čerpadla
20 bar Hotovo!
Objem nádržky na vodu
1,2 l Hotovo!
Materiál
Nehrdzavejúca oceľ Hotovo!

Funkcie

Všeobecné funkcie
Automatické vypnutie Hotovo!

Výbava

Mliečne riešenie
Naparovacia dýza Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
29,6 cm Hotovo!
Šírka
23 cm Hotovo!
Výška
33 cm Hotovo!
Hmotnosť
3 kg Hotovo!
Maximálna výška priestoru na šálku
8,5 cm Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Rohnson R-988 Aurora Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rohnson R-988 Aurora. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rohnson R-988 Aurora. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rohnson R-988 Aurora. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Rohnson R-988 Aurora.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií