Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Rohnson R-9916 Health & Clean

Zobraziť katalóg
Rohnson R-9916 Health & Clean + predĺžená záruka na 5 rokov
4,4 5 hodnotení
Odvlhčovač vzduchu – odporúčaná veľkosť miestnosti 100 m², kapacita odvlhčovania 16 l/deň, objem nádoby 6,5 l, hlučnosť 37 dB, čistenie vzduchu, regulácia výkonu, časovač, anti-freeze, ionizácia, displej, automatické vypnutie, ionizačný filter, automatické odvlhčovanie, systém „turbo“ na sušenie bielizne, indikácia plného zásobníka, uhlíkový filter a dotykový panel, hmotnosť 13,7 kg
Kód:  ROHOD680 Produktové číslo:  R-9916

Rohnson R-9916 Health & Clean

Odvlhčovač vzduchu Rohnson si poradí s neprimeranou vlhkosťou, ktorá veľmi často spôsobuje nielen vlhnutie múrov, ale najmä tvorbu nebezpečných plesní. Okrem zníženia nechcenej vlhkosti ešte aj vzduch dokonca aj vyčistí. Tento pohyblivý prístroj Rohnson je perfektný pre každú miestnosť do veľkosti plochy 100 m². O jeho veľmi vysokom výkone vypovedá kapacita odvlhčovania 16 l/deň. S nádobkou na zber vlhkosti s objemom až 6,5 l si vystačíte aj pri pravidelnom využívaní bez nutnosti výmeny. Ďalšou výhodou odvlhčovača vzduchu je aj skoro nehlučná prevádzka na stupni 37 dB, a vďaka tomu ho môžete mať aj v spálni, keď spíte.

Odvlhčovač vzduchu Rohnson R-9916 Health & Clean Screen
Odvlhčovač vzduchu Rohnson R-9916 Health & Clean Vlastnosti/technológia

Zásadné prednosti odvlhčovača vzduchu Rohnson R-9916 Health & Clean

  • Odvlhčovač vzduchu Rohnson zamedzí tvorbe plesní a množeniu baktérií
  • Odvlhčovacia kapacita 16 l/deň
  • Odvlhčuje a zároveň čistí vzduch
  • Odporúčaná veľkosť miestnosti 100
  • Objem nádoby 6,5 l
  • Hlučnosť má 37 dB
  • Funkcie odvlhčovača vzduchu Rohnson: čistenie vzduchu, regulácia výkonu, časovač, anti-freeze, ionizácia, displej, automatické vypnutie, ionizačný filter, automatické odvlhčovanie, systém „turbo“ na sušenie bielizne, indikácia plného zásobníka, uhlíkový filter a dotykový panel
  • Hmotnosť odvlhčovača vzduchu je 13,7 kg

Funkcie odvlhčovača vzduchu Rohnson R-9916 Health & Clean

Odvlhčovač vzduchu Rohnson je vyrobený s časovačom, vďaka ktorému si podľa svojich možností nastavíte, kedy začne prístroj odvlhčovať. Výkon máte možnosť tiež zmenšiť alebo zväčšiť, a tým regulovať hlučnosť a náklady na energie. Ak plánujete odvlhčovač vzduchu púšťať aj v nevykurovaných miestnostiach, bude k dispozícii funkcia Anti-Freeze, ktorá ochráni prístroj pred zamrznutím. Disponuje tiež ionizátorom vzduchu, ktorý vytvára zdraviu prospešné záporné ióny. Jednou z ďalších predností sa stal prehľadný a perfektne čitateľný vlastný displej a dotykový panel pre navolenie všetkých dostupných programov. Pri maximálnom zaplnení zásobníka sa tento model sušiča vlhkosti bez vášho pričinenia automaticky vypne. Špeciálny režim turbo, ktorý je vhodný predovšetkým na sušenie bielizne. Uhlíkový a ionizačný filter odstráni pachy v miestnosti, zachytáva hrubé nečistoty, ale aj tie jemnejšie, ako je prach, peľ a rôzne plynné látky.

Odvlhčovač vzduchu Rohnson R-9916 Health & Clean ...

Parametre a špecifikácia

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Odvlhčovacia kapacita
16 l/deň Hotovo!
Odporúčaná veľkosť miestnosti
100 m2 Hotovo!
Objem nádoby
6,5 l Hotovo!
Maximálna hlučnosť
37 dB Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Vlastnosti

Odvlhčovacia kapacita
16 l/deň Hotovo!
Odporúčaná veľkosť miestnosti
100 m2 Hotovo!
Objem nádoby
6,5 l Hotovo!
Maximálna hlučnosť
37 dB Hotovo!
Mobilná aplikácia
Bez aplikácie Hotovo!
Hmotnosť
13,7 kg Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Čistenie vzduchu, Regulácia výkonu, Časovač, Anti-Freeze, Ionizácia, Displej, Automatické vypnutie, Ionizačný filter, Automatické odvlhčovanie, Systém „Turbo“ na sušenie bielizne, Indikácia plného zásobníka, Uhlíkový filter, Dotykový panel Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobry den, prosim aku spotrebu ma pristroj?

dobrý deň má zariadenie wifi?

Dobrý den, je čistička vzduchu účinná při zapnutí v místnosti o rozloze 16m2 i v sousední místnosti 18m2 ? Místnosti jsou spojené standardním dveřním otvorem. Děkuji

Dobrý den, ráda bych se zeptala jestli jde vypnout ionizator a UV lampu? Předem děkuji

Dobrý deň, prosím Vás je súčasťou balenia aj uhlíkový filter ? alebo treba dokúpiť DF-015 Health Kit. Ďakujem

Dobrý deň, poprosim rozmery na odvlhcovac Rohnson R9916

Diskusia a poradňa k Rohnson R-9916 Health & Clean
Príslušenstvo pre Rohnson R-9916 Health & Clean Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rohnson R-9916 Health & Clean. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rohnson R-9916 Health & Clean. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Rohnson R-9916 Health & Clean.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií