AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Rohnson RM-01 Mamba Robot WiFi

Zobraziť katalóg
Rohnson RM-01 Mamba Robot WiFi
Robotický vysávač – na zvieracie chlpy a antibakteriálny, na všetky druhy podláh, na suché čistenie, HEPA filter, automatické dobíjanie, senzor proti nárazu, pokračovanie upratovania po samostatnom dobití, vysávanie viacerých miestností, senzor proti pádu zo schodov, predvoľba miestností na upratovanie, prispôsobenie povrchu podlahy a funkcia odloženého upratovania, diaľkové ovládanie, indikátor plného koša a regulácia výkonu, ovládanie diaľkovým ovládačom, mobilnou aplikáciou, na tele, objem nádoby na prach 0,6 l, zberná nádoba o objeme 1 l, 2 bočné kefy, prekoná prekážky do výšky 2 cm, LiDAR navigácia, BLDC motor, Li-Ion batérie, doba chodu 120 min, doba nabíjania 6 h, hlučnosť 70 dB, kompatibilný s Amazon Alexa, Google Home, Wi-Fi, rozmery 10 × 33 × 33 cm (V׊×H), hmotnosť 5 kg, akumulátor, nabíjací adaptér a nabíjacia stanica súčasťou balenia, čierna farba
Kód:  ROHRV447 Produktové číslo:  RM-01 Mamba Robot Wi-Fi

Rohnson RM-01 Mamba Robot WiFi

Delegujte starosti o upratovanie podláh vo vašej domácnosti inteligentnému robotickému pomocníkovi a užite si zaslúžené chvíle voľna pre seba samých. Robotický vysávač Rohnson RM-01 Mamba Robot vyniká vysokým sacím výkonom, zabudovanou batériou s kapacitou 3 200 mAh, ktorá ho udrží v prevádzke až počas 120 minút na jedno nabitie, a účinným filtračným systémom HEPA 14 plne spolupracujúcou s UV-C lampou hub %vírusov a baktérií. Robotický vysávač je možné ovládať pomocou dodávaného diaľkového ovládania, mobilnej aplikácie Rohnson alebo prostredníctvom hlasových asistentov Amazon Alexa a Google Home. Všetky nečistoty sú vysávané do 600 ml prachovej nádoby. O jej naplnení budete informovaní prostredníctvom aplikácie. Pokiaľ bude vysávaču počas upratovania dochádzať batéria, vráti sa automaticky do dokovacej stanice, kde sa opäť dobije a bude pokračovať zase v upratovaní.

Robotický vysávač s laserovou navigáciou
Rohnson RM-01 Mamba Robot WiFi

  • Vysávač využíva vysokovýkonný digitálny motor BLDC vyrobený v Japonsku
  • Laserová navigácia LiDAR so skenovacou technológiou LDS
  • V aplikácii Rohnson si môžete zobraziť inteligentnú mapu v reálnom čase s aktuálnou polohou vysávača
  • Robotický vysávač Rohnson RM-01 má 28 senzorov na monitorovanie okolitého priestoru a rozpoznanie prekážok.
  • Integrovaná 3 200 mAh Li-Ion batéria poskytne 120 minút prevádzky/ 100 m2
  • Vysoká sacia sila 3 000 Pa
  • Účinný antialergický filtračný systém HEPA 14
  • UV-C sterilizačná lampa (eliminuje až 99 % vírusov a baktérií)
  • Robotický vysávač Rohnson RM-01 Mamba Robot WiFi oplýva multifunkčným diaľkovým ovládaním
  • Prachová nádoba s veľkorysým objemom 600 ml
  • Zariadenie dodávané vrátane príslušenstva (mäkký valček, rotačná kefa)
  • Podpora hlasových asistentov Alexa/Google Home AI
  • Automatické samonabíjanie

Robotický vysávač s inteligentnou laserovou navigáciou a výkonným motorom japonskej výroby

Robotický vysávač Rohnson RM-01 Mamba Robot WiFi si dokáže v okamihu naskenovať vašu miestnosť, aby sa v nej mohol presne orientovať cez deň aj v noci. Na mapovanie priestoru využíva laserovú navigáciu LDS LiDAR spolu s 28-presnými senzormi.  Vďaka tomu dokáže vysávač Rohnson presne lokalizovať prekážky. Vysávač Rohnson RM-01 Mamba Robot Wi-Fi dokáže prekonať nerovnosti a prahy do výšky 2 cm, pričom vďaka prítomným senzorom sa nemusíte obávať pádu vysávača zo schodov. O účinné vysávanie nečistôt sa stará spoľahlivý digitálny motor BLDC japonskej výroby so sacím výkonom 3 000 PA. 

V aplikácii uvidíte inteligentnú mapu a nastavíte virtuálne múry

Otvorte si inteligentnú aplikáciu Rohnson vo vašom inteligentnom zariadení a sledujte alebo ovládajte robotický vysávač Rohnson RM-01 Mamba Robot WiFi na diaľku. Túto možnosť dostane celkom až 5 používateľov. Upratovanie môžete vysávaču naplánovať na rôzne dni v týždni vrátane využitia iných režimov a ďalších parametrov. Robotickému vysávaču je možné vymedziť pomocou virtuálneho múru priestor ,kam by nemal jazdiť a upratovať. Uložiť si môžete až 10-virtuálnych máp s vašimi personalizovanými predvoľbami. Pokiaľ si chcete dopriať chvíle pokoja, určite oceníte tichý režim, alebo režim Nerušiť.

Inteligentný vysávač Rohnson RM-01 Mamba Robot WiFi zaistí čistú a zdravú domácnosť

Vysávač disponuje pokročilým výstupným filtrom HEPA 14,  ktorý zabráni uvoľňovaniu lietavého prachu, roztočov, baktérií a mikróbov do okolitého priestoru. Vo vysávači  Rohnson je vstavaná UV-C sterilizačná lampa vyžarujúca ultrafialové svetlo narúša bunkovú štruktúru baktérií, plesní a vírusov. Robotický vysávač Rohnson RM-01 Mamba Robot WiFi je skvelou voľbou na automatické a naozaj precízne upratovanie podláh vo vašej domácnosti.

Pohotové upratovanie na všetkých typoch povrchov

Vysávaču Rohnson RM-01 Mamba Robot je možné nastaviť ideálnu centrálnu kefu v závislosti na povrchu. Robotický vysávač si poradí s kobercami, tvrdými podlahami aj linoleom. Senzory vysávača vedia registrovať zmenu povrchu a upraviť výkon vysávania.  Napríklad pri nabehnutí na koberec sa zvýši sacia sila. V aplikácii môžete navyše sledovať stav opotrebovania čistiacich súčiastok ,životnosť filtra aj kefy. Rovnako ľahko uvidíte aj zaplnenie prachovej nádoby vysávača Rohnson RM-01 Mamba Robot.

Intuitívne a pohodlné ovládanie robotického vysávača Rohnson

Na ovládanie robotického vysávača Rohnson RM-01 Mamba Robot môžete okrem diaľkového ovládania použiť mobilnú aplikáciu Rohnson alebo využiť pomoc hlasových asistentov Amazon Alexa aj Google Home.  Vďaka vstavanej dobíjacej batérii vydrží robotický vysávač upratovať až 120 minút na jedno nabitie. Bez problému vysaje aj veľkometrážne byty alebo domy s mnohými miestnosťami. Akonáhle robot bude detegovať nízku úroveň nabitia batériu, automaticky sa premiestni do dokovacej stanice, odkiaľ bude po dobití energie pokračovať v upratovaní kde predtým prestal.

Súčasťou balenia je navyše príslušenstvo zadarmo : 2× bočná rotačná kefa a 1× HEPA filter.

Robotický vysávač bude pracovať za vás

Hoďte za hlavu starosti s upratovaním tvrdých podláh, kobercov a ďalších podlahových krytín za hlavu a doprajte si chvíle zaslúženého odpočinku. Robotický vysávač Rohnson RM-01 obstará túto činnosť za vás. Zvoľte vysávaču vhodný režim/program upratovania a choďte si oddýchnuť alebo vyrazte von na čerstvý vzduch a vráťte sa do čistého domova.

Rohnson RM-01 Mamba Robot WiFi - skvelý pomer cena/výkon

Ak hľadáte vhodného robotického pomocníka disponujúceho laserovou navigáciou, vysokým výkonom, jednoduchou ovládateľnosťou pomocou ovládača alebo aplikácie a možnosťou navoliť si personalizované predvoľby, za zváženie stojí robotický vysávač Rohnson RM-01 Mamba Robot WiFi. Neúnavný pomocník na upratovanie podláh vo vašej domácnosti.

Parametre a špecifikácia

Spôsob navigácie
LiDAR Hotovo!
Počet bočných kief
2 Hotovo!
Prekonanie prekážky do výšky
2 cm Hotovo!

Špecifické vlastnosti

Spôsob navigácie
LiDAR Hotovo!
Počet bočných kief
2 Hotovo!
Prekonanie prekážky do výšky
2 cm Hotovo!
Funkcie
Automatické dobíjanie, Senzor proti nárazu, Pokračovanie upratovania po samostatnom dobití, Vysávanie viacerých miestností, Senzor proti pádu zo schodov, Predvoľba miestností na upratovanie, Prispôsobenie povrchu podlahy, Funkcia odloženého upratovania Hotovo!

Vlastnosti

Typ ovládania
Na tele, Diaľkový ovládač, Mobilná aplikácia Hotovo!
Kompatibilita
WiFi, Amazon Alexa, Google Home Hotovo!
Vlastnosti
Diaľkové ovládanie, Indikátor plného koša, Regulácia výkonu Hotovo!
Typ motora
BLDC Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Všetky druhy podláh, Koberce, Tvrdé podlahy, Linoleum, Plávajúce podlahy Hotovo!

Filtre

Typ filtra
HEPA filter Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
70 dB Hotovo!

Zberná nádoba

Objem
1 l Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
33 cm Hotovo!
Výška
10 cm Hotovo!
Hĺbka
33 cm Hotovo!
Hmotnosť
5 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Rohnson RM-01 Mamba Robot WiFi Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rohnson RM-01 Mamba Robot Wi-Fi. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rohnson RM-01 Mamba Robot Wi-Fi. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rohnson RM-01 Mamba Robot Wi-Fi. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Rohnson RM-01 Mamba Robot Wi-Fi.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií