AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Rohnson S-1080 Sterilife

Zobraziť katalóg
Rohnson S-1080 Sterilife
4,3 4 hodnotení
Sterilizátor – typ: lampa, účinok: sterilizácia, na princípe čistenia UV svetlom, určenie: mobilný telefón, slúchadlá, kľúče, peňaženka, šperky, okuliare a cumlík, biela farba, 15×130×33 mm (V׊×H)
Kód:  ROHST018 Produktové číslo:  S-1080

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Rohnson S-1080 Sterilife

So sterilizátorom Rohnson S-1080 Sterilife, ktorý funguje na princípe UV-C svetla, môžete zničiť až 99,9 % vírusov a baktérií. Sterilizátor pracuje s vlnovou dĺžkou 260 až 280 nm a dokáže tak sterilizovať už v priebehu niekoľkých sekúnd. Na jedno nabitie funguje až po dobu 2 hodín a môžete ho využiť na zbavenie sa vírusov a baktérií na vašich prístrojoch a ďalších predmetoch. Rohnson S-1080 Sterilife sa nesmie používať na ľudské telo.


Kľúčové vlastnosti sterilizátora Rohnson S-1080 Sterilife

  • Rohnson S-1080 Sterilife funguje na sterilizáciu predmetov
  • Kompaktné rozmery vhodné na cestovanie
  • Vreckový sterilizátor je veľmi ľahký
  • Nesmie byť použitý na ľudské telo a zvieratá
  • Môžete ho využiť na akékoľvek príslušenstvo
  • Ideálny na sterilizáciu rúšok a respirátorov
  • Disponuje dvoma UV-C lampami
  • Pracuje s vlnovou dĺžkou 260 až 280 nm
  • Ponúka výkon až 5 W
  • Nabíja sa cez USB počas 2 hodín
  • Rohnson S-1080 Sterilife vydrží na jedno nabitie 2 hodiny

Zbavte sa všetkých vírusov, baktérií a bacilov

Sterilizátor Rohnson S-1080 Sterilife funguje na princípe UV-C svetla a disponuje 2 UV-C lampami pracujúci s vlnovou dĺžkou 260 – 280 nm, pričom celkový výkon sterilizátora je 5 W. Počas niekoľkých sekúnd budú povrchy zbavené 99,9 % baktérií, vírusov a bacilov a iných choroboplodných zárodkov. Doba sterilizácie sa môže líšiť v závislosti na veľkosti daného povrchu.

Na aplikáciu stačí niekoľko sekúnd

Sterilizátor R S-1080 Sterilife je multifunkčný prístroj, ktorý môžete využiť na mnoho predmetov,  ktorých sa často dotýkame a potrebujeme ich zbaviť všetkých vírusov, baktérií a bacilov. Kľúče budete mať sterilizované po iba 5 sekundách, peniaze po 7 – 10 sekundách, mobilné telefóny po 15 sekundách a klávesnicu po 60 – 90 sekundách. Sterilizátor sa okrem iného postará aj o tašky, kľučky, tlačidlá, kabelky, hračky, slúchadlá alebo aj okuliare, rúška a respirátory. Vďaka kompaktnej veľkosti a nízkej hmotnosti si môžete sterilizátor Rohnson S-1080 Sterilife vziať kamkoľvek so sebou na cesty, alebo do práce. Súčasťou balenia je aj praktické puzdro, ktoré chráni sterilizátor Rohnson pred poškodením a nechceným zapnutím.

Kvalitná lítiová batéria sterilizátora Rohnson S-1080 Sterilife

Ak si vezmete sterilizátor Rohnson S-1080 Sterilife so sebou na cesty, nemusíte sa báť, že by sa vám po niekoľkých minútach vybil. Sterilizátor vydrží pracovať 2 hodiny na jedno nabitie, a to najmä vďaka kvalitnej lítiovej batérii. Ak sa vám prístroj vybije, jednoducho ho dobite cez priložený USB kábel. Ak sa nachádzate v aute, môžete ho nabiť zapojením do autozapaľovača. Už približne za 2 hodiny máte sterilizátor znovu nabitý a pripravený na ďalšie použitie. Spoznáte to podľa zelenej svetelnej indikácie.


Upozornenie:

Prístroj je určený iba na sterilizáciu predmetov, nie ľudského tela, alebo zvierat! Nikdy nemierte UV-C lampou na pokožku, alebo oči.

Parametre a špecifikácia

Farba
Biela Hotovo!
Typ batérií
Lítiová dobíjacia Hotovo!
Počet batérií
1 ks Hotovo!
Typ
Lampa Hotovo!
Účinok
Sterilizácia Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Batéria

Typ batérií
Lítiová dobíjacia Hotovo!
Počet batérií
1 ks Hotovo!

Typ

Typ
Lampa Hotovo!

Vlastnosti

Účinok
Sterilizácia Hotovo!
Princíp čistenia
UV svetlo Hotovo!
Určenie
Mobilný telefón, Slúchadlá, Kľúče, Peňaženka, Šperky, Okuliare, Cumlík Hotovo!
Odhadovaná doba cyklu
1,5 min Hotovo!

Rozmery

Výška
15 mm Hotovo!
Šírka
130 mm Hotovo!
Hĺbka
33 mm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jakou to má "životnost", počet použití? Mám nějaký přístroj na postele atd, kde bylo uvedeno že lampa se musí kupovat po roce nová. Děkuji za odpověď

Dobrý den, asi na sekundu jsem posvitila na cast sve ruky, omylem - mam to nejak resit? V navodu je, ze nemam svitit na pokozku, ale uz tam neni, zda takto kratke zareni musim rovnou resit s lekarem. Dekuji.

Proč ji máte v nabídce, když v recenzi na AlzaTech naprosto propadla a nebyla doporučena?

Dobrý deň, je potrebné mať počas používania aj ochranné okuliare? Ďakujem.

Dobrý den, jak dlouho tím musím svítit na roušku abych ji dezinfikoval úplně celou? se zářivkou 8 wattů která osvítí celou roušku, je to zhruba 6 minut z jedné a 6 minut z druhé strany, tak tady jsou to zhruba dny až týdny?

Je vhodný i na potraviny?

Diskusia a poradňa k Rohnson S-1080 Sterilife
Príslušenstvo pre Rohnson S-1080 Sterilife Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rohnson S-1080 Sterilife. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rohnson S-1080 Sterilife. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rohnson S-1080 Sterilife. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Rohnson S-1080 Sterilife.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií