AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Roidmi EVE Plus Black

Zobraziť katalóg
Roidmi EVE Plus Black
4,7 8 hodnotení
Robotický vysávač s mopom – na všetky druhy podláh, HEPA filter, automatické dobíjanie, pokračovanie upratovania po samostatnom dobití, vysávanie viacerých miestností, senzor proti pádu zo schodov a časový rozvrh upratovania, indikátor nabíjania, ovládanie mobilnou aplikáciou, na tele, objem nádoby na prach 0,3 l, plastová zberná nádoba o objeme 0,25 l, 2 bočné kefy, laserová navigácia, BLDC motor, Li-Ion batérie, doba chodu 180 min, hlučnosť 65 dB, kompatibilný s Wi-Fi, rozmery 9,8 × 35 × 35 cm (V׊×H), hmotnosť 6,3 kg, nabíjacia stanica súčasťou balenia, čierna farba
Kód:  ROIRV536 Produktové číslo:  1C602EUB

Roidmi EVE Plus Black

Robotický vysávač ROIDMI udrží váš domov v čistote a ušetrí vám čas aj energiu. Hravo si poradí so všetkými typmi povrchov. Poupratuje vaše podlahy vďaka funkcii utieranie. Ponúkne vám nielen moderné funkcie, ale aj pôsobivý dizajn. Inteligentný robotický vysávač je vybavený funkciou automatického dobíjania, preto je schopný sám sa dobiť a s plne nabitou batériou potom pokračovať v upratovaní. Vysávač ponúka možnosť prepojenia s inteligentným mobilným telefónom či tabletom, a tak ho môžete vzdialene ovládať, zapínať či vykonávať zmeny vysávania. K dispozícii je laserová navigácia. Vďaka laserovej navigácii dokáže presne mapovať miestnosť, čo mu umožňuje naplánovať efektívnu trasu upratovania. A vzhľadom na to, že tento typ navigácie nereaguje na zmeny osvetlenia, automatický vysávač dokáže pracovať konzistentne za každých svetelných podmienok.

Robotický vysávač Roidmi EVE Plus Black ...
Robotický vysávač Roidmi EVE Plus Black ...

Hlavné prednosti robotického vysávača Roidmi EVE Plus Black

  • Robotický vysávač ROIDMI sa hodí na všetky typy podláh
  • Typ upratovania: utieranie
  • V jeho výbave je laserová navigácia
  • Je osadený Li-Ion batériou s kapacitou 5200 mAh
  • Na jedno nabitie zvládne upratovať až 180 min
  • Objem nádobky na prach dosahuje 0,3 l
  • Je možné zvoliť vysávanie iba konkrétnych miestností
  • Ovládanie vysaváča: na tele a mobilná aplikácia
  • Spolupracuje s technológiou WiFi
  • Integrované ochranné senzory proti pádu zo schodov
  • Kvalitný filtračný systém je doplnený o HEPA filter
  • Po dobití pokračuje vo vysávaní tam, kde bolo upratovanie predtým prerušené
  • Na dosiahnutie dôkladného čistenia má vo výbave 2 bočné rotujúce kefky

Venujte sa vlastnej činnosti, zatiaľ čo robotický vysávač ROIDMI odvedie prácu za vás

Pri utieraní vysávač využíva jemnejšiu metódu mokrých handričiek a čistiacich roztokov. Je ideálne najmä na podlahy, ktoré by mohli byť citlivé na poškodenie v dôsledku kontaktu s vodou. Konkrétne sa to týka najmä podlahových krytín z dreva. Relaxujte a nechajte robotický vysávač s mopom vykonať upratovanie podláh za vás.

Robotický vysávač Roidmi EVE Plus Black ...
Robotický vysávač Roidmi EVE Plus Black ...

Dobre vybavený robot vysávač je kľúčom k príjemnému upratovaniu

Robot vysávač ROIDMI v sebe kombinuje kvalitné vyhotovenie a efektívne odsávanie nežiaduceho prachu. Disponuje Li-Ion batériou. S jej pomocou je schopný upratovať až 180 min. Keď je batéria skoro vybitá, robotický vysávač ROIDMI automaticky nájde cestu k stanici na nabíjanie. Bezstarostne sa môžete oddávať odpočinku, robot vysávač zvláda prácu úplne samostatne. Na úroveň nabitia batérie vás upozorní dobre viditeľný indikátor nabíjania. Vysávač možno jednoducho ovládať pomocou mobilnej aplikácie, kde si nastavíte ako oblasť, tak časový plán upratovania. Je optimalizovaný pre technológiu WiFi. Ovládanie vysávača prebieha prostredníctvom fyzických tlačidiel na samotnom zariadení. Na zaistenie precízneho upratovania má robotický vysávač 2 bočné rotujúce kefky.

Robotický vysávač ROIDMI vás presvedčí vydarenými funkciami

Robotický vysávač ROIDMI je vybavený funkciami na pohodlnejšie používanie. Konštrukciu zbernej nádoby tvorí plast. Zaistí, že prach a nečistoty neuniknú von. S využitím funkcie inteligentného mapovania možno mapu priestoru uložiť do pamäťového úložiska, potom si používateľ v prípade potreby zaisťuje upratovanie iba zvolených miestností.

Pri používaní automatického vysávača je zaistená bezpečnosť počas upratovania

Automatický vysávač ROIDMI je spoľahlivým pomocníkom, pri práci vás nesklame a poskytne bezchybný výkon. Na zaistenie bezpečného upratovania v každej domácnosti má vysávač na spodnej strane bezpečnostné senzory, ktoré zabránia jeho pádu zo schodov alebo iných vyvýšených miest. Robot vysávač nenechá prácu nedokončenú. Po dobíjaní sa vráti späť k prerušenému upratovaniu. Navyše je možné naplánovať podľa potrieb upratovanie na ľubovoľný deň alebo konkrétny čas.

Profitujte zo služieb výkonného a spoľahlivého robotického vysávača ROIDMI

Objem nádobky na prach zodpovedá 0,25 l. Rozmery robotického vysávača ROIDMI sú 9,8 × 35 × 35 cm (v × š × h). Jeho hmotnosť sa rovná 6,3 kg.

Kvalitný filtračný systém je základ

Špičkový filtračný systém dopĺňa HEPA filter. Alergici a astmatici ocenia HEPA filter pre jeho schopnosť efektívne eliminovať alergény vrátane prachu, peľu a roztočov. Zaisťuje lepšiu kvalitu vzduchu v domácnosti.

Nabíjacia výbava:

nabíjacia stanica

Kefy:

rotačná

Ďalšie príslušenstvo:

mopovacia textília

Typ motora:

BLDC

Hlučnosť:

65 dB

Parametre a špecifikácia

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rakúsko Hotovo!
Typ upratovania
Utieranie Hotovo!
Spôsob navigácie
Laserová Hotovo!
Počet bočných kief
2 Hotovo!
Funkcie
Automatické dobíjanie, Pokračovanie upratovania po samostatnom dobití, Vysávanie viacerých miestností, Senzor proti pádu zo schodov, Časový rozvrh upratovania Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rakúsko Hotovo!

Určenie

Typ upratovania
Utieranie Hotovo!

Špecifické vlastnosti

Spôsob navigácie
Laserová Hotovo!
Počet bočných kief
2 Hotovo!
Funkcie
Automatické dobíjanie, Pokračovanie upratovania po samostatnom dobití, Vysávanie viacerých miestností, Senzor proti pádu zo schodov, Časový rozvrh upratovania Hotovo!

Vlastnosti

Typ ovládania
Na tele, Mobilná aplikácia Hotovo!
Kompatibilita
WiFi Hotovo!
Vlastnosti
Indikátor nabíjania Hotovo!
Typ motora
BLDC Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Všetky druhy podláh, Koberce Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Nabíjacia výbava
Nabíjacia stanica Hotovo!
Kefy
Rotačná Hotovo!
Ďalšie príslušenstvo
Mopovacia textília Hotovo!

Filtre

Typ filtra
HEPA filter Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
65 dB Hotovo!

Zberná nádoba

Objem
0,25 l Hotovo!
Materiál
Plast Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
35 cm Hotovo!
Výška
9,8 cm Hotovo!
Hĺbka
35 cm Hotovo!
Hmotnosť
6,3 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, prečo k vysávaču nie je priložený SK/CZ návod? Sám nemám s angličtinou problém, ale slovenský návod zo zákona musí byť.

Diskusia a poradňa k Roidmi EVE Plus Black
Príslušenstvo pre Roidmi EVE Plus Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Roidmi EVE Plus Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Roidmi EVE Plus Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Roidmi EVE Plus Black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Roidmi EVE Plus Black.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií