Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aplikace

Rokform držiak na bicykel s puzdrom pre Samsung Galaxy S8

Zobraziť katalóg
Rokform držiak na bicykel s puzdrom pre Samsung Galaxy S8
Držiak na mobil – s odolným puzdrom ROKFORM pre Samsung Galaxy S8
Kód:  ROKF001 Produktové číslo:  3349s8-01

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Rokform držiak na bicykel s puzdrom pre Samsung Galaxy S8 Predaj skončil

Rokform držiak na bicykel s puzdrom pre Samsung Galaxy S8

Odolné športové puzdro Rokform pre Samsung Galaxy S8 je vyrobené z vysoko odolného polykarbonátu. Puzdro bolo dôkladne testované, aby zaistilo maximálnu ochranu. Štvorbodový systém drží displej zariadenia a zadnú časť krytu nad úrovňou povrchu. Tým je zabránené poškriabaniu displeja. Jednoznačná voľba pre aktívnych nadšencov.

Kľúčové vlastnosti držiaku ROKFORM

  • Vonkajšia odolná polykarbonátová škrupina
  • Šesťstranná, dvojzmesová ochrana (testované z výšky 2 m)
  • Jednoduchá zacvakávacia inštalácia
  • Nárazy pohlcujúca vnútorná výstelka puzdra ROKFORM

Design na ochranu displeja

Ľahké, tenké a kompaktné. Vďaka bezpečnému silnému magnetickému úchytu môžete prichytiť zariadenie k akémukoľvek magnetickému kovovému povrchu. Samozrejmosťou je Rokform RMS montážny systém, ktorý zaručuje možnosť pripojenia prístroja k širokému sortimentu zariadení. Pre ešte jednoduchšie ovládanie prístroja puzdro obsahuje zväčšené otvory microUSB konektora pre akékoľvek obľúbené príslušenstvo. Užite si bezpečne a naplno svoj športový život.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Rokform držiak na bicykel s puzdrom pre Samsung Galaxy S8 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rokform držák na kolo s pouzdrem pro Samsung Galaxy S8. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rokform Fahrradhalterung mit Gehäuse für Samsung Galaxy S8. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rokform Fahrradhalterung mit Gehäuse für Samsung Galaxy S8. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Rokform tartó kerékpárra tokkal Samsung Galaxy S8 számára.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií