Roland GO:PIANO

Zobraziť katalóg
Roland GO:PIANO
5 1 hodnotení
Klávesy – 61 klávesov, s nevyváženou klaviatúrou, s dynamikou, 40 zvukov, 128-hlasová polyfónia s výkonom 5 W, USB MIDI, vstup na pedál, Bluetooth, výučbový systém, prevádzka na batérie, hmotnosť 3,9 kg
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  RLNDa01 Produktové číslo:  GO:61P Stránky výrobcu
Roland GO:PIANO 257,90 € Momentálne nedostupné

Roland GO:PIANO

Klávesy Roland GO: PIANO

Nemáte dostatok priestoru, aby ste si zaobstarali klavír? Klávesy Roland GO: PIANO vám ho perfektne vynahradia. Pre svoje kompaktné rozmery a vynikajúce vlastnosti sú výbornou alternatívou klasickému pianu – vlastne aj oveľa viac. Prepojte Roland GO: PIANO s vaším smartfónom či tabletom cez technológiu Bluetooth a získajte neobmedzený prístup k bezplatnému obsahu, v ktorom nájdete lekcie hry na klavír, karaoke a hudobné návody k vašim obľúbeným skladbám. Samozrejmosťou sú kvalitné reproduktory. Trénovať však môžete dokonca aj v noci vďaka možnosti pripojenia slúchadiel.

Klávesy Roland GO:PIANO
Klávesy Roland GO:PIANO

Tradičná klaviatúra so 61 klávesmi

Aj napriek kompaktným rozmerom klávesov Roland GO: PIANO nebudete o nič ochudobnení. K dispozícii budete mať totiž klávesy v štandardnej veľkosti, pripomínajúce klaviatúru akustického grand piana. Ide o 61 klávesov v plnej veľkosti so skvelým charakterom a expresívnou dynamikou. Na klávesoch Roland GO: PIANO sa preto môžu učiť hrať aj úplní začiatočníci, následne ich potom nijako neprekvapí „veľké“ piano.

Klávesy Roland GO:PIANO

Učte sa a posúvajte sa ďalej s klávesmi Roland GO: PIANO

Lekcia hry na klavír, karaoke alebo hudobné návody k vašim obľúbeným skladbám – to všetko je súčasťou bezplatného obsahu, ku ktorému získate prístup po prepojení klávesov Roland GO: PIANO s vaším inteligentným zariadením v podobe tabletu či smartfónu. Otvorte si výučbové videá a učte sa hre na piano zábavnou formou.

Klávesy Roland GO:PIANO

Jednoducho všade so sebou

Kompaktné rozmery a batériové napájanie – to je presne to, prečo si môžete brať klávesy Roland GO: PIANO aj na cesty. Pripojte slúchadlá alebo využite kvalitné vstavané reproduktory a hrajte a zdokonaľujte sa. Zvuky sú prevzaté zo špičkových klavírov Roland. Klávesový nástroj GO: PIANO obsahuje aj zvuky ďalších nástrojov, ako je elektrický klavír, organ a pod.

Klávesy Roland GO:PIANO

Roland GO: PIANO s množstvom funkcií

Medzi praktické funkcie klávesov GO: PIANO patrí metronóm, s ktorým si postrážite rytmus. Nechýba ani hranie v iných tóninách a jednoduchý transport klaviatúry. Samozrejmosťou je aj možnosť nahrávania zvukových záznamov, aby ste mohli sledovať svoje napredovanie, prípadne zdieľať svoje nahrávky na sociálnych sieťach.

Klávesy Roland GO:PIANO

Kľúčové vlastnosti klávesov Roland GO: PIANO

  • Dokonalá alternatíva ku klavíru klasických rozmerov
  • Tradičná klaviatúra so 61 klávesmi
  • Roland GO: PIANO možno prepojiť cez Bluetooth so smart zariadením
  • Neobmedzený prístup k stovkám skladieb a interaktívnych kurzov
  • Kompaktné rozmery a batériové napájanie
  • Obsahuje aj zvuky ďalších nástrojov, ako je elektrický klavír, organ a pod.
  • Možnosť nahrávania zvukových záznamov

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Typ
Keyboard Hotovo!
Počet klávesov
61 Hotovo!
MIDI
USB Hotovo!
USB MIDI
USB to Host Hotovo!
Šírka
877 mm Hotovo!

Základné vlastnosti

Typ
Keyboard Hotovo!
Počet klávesov
61 Hotovo!

MIDI

MIDI
USB Hotovo!
USB MIDI
USB to Host Hotovo!

Rozmery

Šírka
877 mm Hotovo!
Hĺbka
271 mm Hotovo!
Výška
82 mm Hotovo!
Hmotnosť
3,9 kg Hotovo!

Charakteristika

Počet zvukov
40 Hotovo!
Polyfónia
128 Hotovo!
Výkon reproduktorov
5 W Hotovo!
Typ batérie
Tužková (AA) Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Roland GO:PIANO Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Roland GO:PIANO. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Roland GO:PIANO. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Roland GO:PIANO. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Roland GO:PIANO.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií