AlzaBoxy Q1 AD homeoffice

Roline optický prepínač 3:1 S/PDIF

Zobraziť katalóg
Roline optický prepínač 3:1 S/PDIF
4,7 3 hodnotení
Redukcia – pre max 3 zariadenia
Kód:  MK378 Produktové číslo:  12.98.2050

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Roline optický prepínač 3:1 S/PDIF Predaj skončil

Roline optický prepínač 3:1 S/PDIF

Optický prepínač značky Roline je skvelou voľbou, ak hľadáte redukciu pre možnosť voľby medzi vstupnými audio zariadeniami. Redukcia má mechanický prepínač, 3 vstupné a 1 výstupný optický konektor S/PDIF a je vhodná pre maximálne 3 zariadenia.

Kľúčové vlastnosti optického prepínača Roline

  • Optický prepínač zabezpečí možnosť voľby medzi troma vstupnými audio zariadeniami
  • Redukcia Roline má mechanický prepínač
  • 3 vstupné a 1 výstupný optický konektor S/PDIF

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Ze zvukovky Asus Xonar D1 nejde přes optický výstup přes tento optický přepínač zvuk ! Z výstupu Xonaru mám použitou přechodku PremiumCord TOS 3.5 a optický kabel toslink, pokud to přímo zapojím do receivru tak to hraje ale ne přes tento optický přepínač Nevím kde je problém protože přes výstup přes integrovanou zvukovku která má výstup S/PDIF přes ten samý kabel to hraje i ostaní zařízení která má výstup S/PDIF funguje, může přes přechodku tos 3,5 a připojení do toho zařízení takový utlum zvuku že receiver pak zvuk vůbec nepřehraje ? nebo se vyplatí koupit kabel bez použití přechodky ? Děkuji Honza

Diskusia a poradňa k Roline optický prepínač 3:1 S/PDIF
Príslušenstvo pre Roline optický prepínač 3:1 S/PDIF Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Roline optický přepínač 3:1 S/PDIF. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Roline Optical Switch 3:1 S/PDIF. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Roline Optical Switch 3:1 S/PDIF. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Roline optikai átkapcsoló 3:1 S/PDIF.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií