Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

ROLINE prepojovací Gold DVI-D pre LCD, 3 m

Zobraziť katalóg
ROLINE prepojovací Gold DVI-D pre LCD, 3 m
4,9 33 hodnotení
Video kábel prepájací, dĺžka 3 m, male konektory: 2× DVI-D Dual Link, pozlátené konektory a tienený kábel, rovné zakončenie
Kód:  WD955a2 Produktové číslo:  11045513
ROLINE prepojovací Gold DVI-D pre LCD, 3 m Predaj skončil

ROLINE prepojovací Gold DVI-D pre LCD, 3 m

Vysokokvalitný prepojovací DVI kábel s dĺžkou 3 m v luxusnom zlato-čiernom vyhotovení pre pripojenie LCD monitorov. Kábel podporuje iba normu DVI-D, takže umožňuje prepúšťať len digitálny signál a nemožno použiť VGA <-> DVI redukcie. Nylonový obal pokrýva celú dĺžku kábla a dodáva mu tak lepšiu stabilitu. Konektory sú pozlátené, čím je zaistená vysoká úroveň prenosu signálu s minimálnymi stratami, a tomu výrazne napomáha aj feritové tienenie, ktoré zabraňuje, aby do kábla prenikol nežiaduci šum skresľujúci signál, a tým aj výsledný obraz. Tento DVI-D kábel je typu dual link, takže dokáže pracovať s rozlíšením až 2 560 × 1 600 pixelov pri obnovovacej frekvencii 60 Hz.

Parametre a špecifikácia:

Konektor:
Male DVI-D <-> male DVI-D (len digitálny signál)
Pozlátený

Kábel:
Dĺžka: 3 m
Nylonový obal
Farba: Zlato-čierna

Tienenie:
Feritové

Rozlíšenie:
až 2 560 × 1 600 pixelov @ 60 Hz

Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Typ
Prepojovací kábel Hotovo!
1. Male konektor – Typ
DVI-D Dual Link Hotovo!
1. Male konektor – Počet
2 × Hotovo!
Dĺžka kábla
3 m Hotovo!
Zakončenie
Rovné Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky dual link DVI káble
» Všetky káble k monitoru
» Všetky TV káble

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Prosím o pomoc. Vůbec mi nejde z kabelu zvuk. Zkoušel jsem v pc nastavení ale nepřišel na to. Je to problém pc nebo kabelu? Z pc mám i dvě hdmi do lcd tv a u obou zvuk do zařazení jde. Dvi jsem chtěl do monitoru. Repro samozřejmě má a s hdmi zvuk funguje

Diskusia a poradňa k ROLINE prepojovací Gold DVI-D pre LCD, 3 m
Príslušenstvo pre ROLINE prepojovací Gold DVI-D pre LCD, 3 m Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ROLINE propojovací Gold DVI-D pro LCD, 3m. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ROLINE Gold DVI-D für LCD, 3m. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ROLINE Gold DVI-D für LCD, 3m. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ROLINE Gold DVI-D összekötő videokábel LCD-hez, 3 méteres .
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií