Rollei batoh na zrkadlovku a príslušenstvo

Zobraziť katalóg
Rollei batoh na zrkadlovku a príslušenstvo
5 5 hodnotení
Fotobatoh
Kód:  ROLLa20np
Rollei batoh na zrkadlovku a príslušenstvo Predaj skončil

Rollei batoh na zrkadlovku a príslušenstvo

Dávate prednosť noseniu svojej fotografickej výbavy na chrbte? Spoločnosť Rollei predstavuje batoh určený pre nadšených fotografov, ktorí svoj fotoaparát berú úplne všade. Tento model batohu pojme nielen digitálnu zrkadlovku spoločne s objektívmi, ale tiež si budete môcť vziať blesk či statív. Vďaka tomu budete môcť čeliť ďalším fotografickým výzvam.

Kľúčové vlastnosti

  • Prispôsobiteľné vnútorné priehradky pre fototechniku
  • Pojme DSLR, objektív, statív aj blesk
  • Odolný vrchný materiál
  • Mnoho ďalších vreciek na príslušenstvo a osobné veci

Ideálny spoločník do terénu

Batoh Rollei disponuje prakticky usporiadaným vnútorným vreckom, ktoré je rozdelené pomocou čalúnených priečok na suchý zips, tieto priečky ochránia uloženú techniku ??pred poškodením.


Samozrejmosťou sú potom ergonomické ramenné popruhy či hrudný popruh, ktorý udrží batoh bezpečne na chrbte ako pribitý aj pri dlhých cestách po nerovnom a náročnom teréne. V neposlednom rade určite oceníte aj veľmi odolný materiál batohu voči poveternostným vplyvom.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Rollei batoh na zrkadlovku a príslušenstvo Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rollei batoh na zrcadlovku a příslušenství.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií