Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Rollei bezdrôtový odpaľovač bleskov

Zobraziť katalóg
Rollei bezdrôtový odpaľovač bleskov
Set – kompatibilný s CANON a NIKON, bezdrôtová komunikácia, dosah až 100m, napájanie 2× AA
Kód:  ROLLa6x1 Produktové číslo:  28002
Rollei bezdrôtový odpaľovač bleskov Predaj skončil

Rollei bezdrôtový odpaľovač bleskov

Bezdrôtový systém pre blesk otvára možnosti profesionálneho nasvietenia ateliéru aj pripraveného exteriéru. Nech už ste v akomkoľvek prostredí, vždy bude záblesková jednotka presná. V tejto súprave nájdete vysielač signálu aj odpaľovač samotného blesku, teda všetko potrebné pre okamžité začatie. Môžete dokúpiť ďalšie a nasvietiť zložité svetelné situácie 3 skupinami s odlišnou intenzitou.

Kľúčové vlastnosti

  • Kompletná súprava na diaľkové odpálenie blesku
  • Presná vysokorýchlostná synchronizácia
  • Možno dokupovať ďalšie prijímače do 3 skupín
  • Kompatibilita so zrkadlovkami Canon a Nikon
  • Automatický pohotovostný režim
  • Napájanie dvojicou AA batérií (nie sú súčasťou balenia)

Vysielač

Vysielač sa nasadí do štandardného držiaka bleskov. Vysoko výkonné AF prisvetlenie na vysielači pomôže objektívu fotoaparátu okamžite zaostriť aj v ťažkých podmienkach. Spoľahlivo ovláda bleskové jednotky zo vzdialenosti až 100 metrov. Sedem bezdrôtových digitálnych kanálov zabezpečí nasadenie bez rušenia.

Prijímač

Prijímač na odpaľovanie bleskov má na spodnej strane robustný stojan. Vďaka nemu nebude problém zabezpečiť nasvietenie celej miestnosti alebo vonkajšieho prostredia pomocou väčšieho blesku. Zlepšená stabilita znamená aj odstránenie limitov pri smerovaní svetla pod potrebným uhlom.

Výhoda systému Rollei

U väčšiny moderných bleskových zostáv s funkciou master/slave nedosiahnete niektorých synchronizačných časov. Preto sa tu využíva pasívna technológia. Vďaka nej je možné synchronizovať s časom až 1/8000 s! Samozrejme vie tiež synchronizovať na prvú alebo druhú lamelu. Jednotky vysielačov a prijímačov sa potom po dlhšej dobre prepnú do pohotovostného režimu, takže nie je nutné ručné vypínanie, šetrí sa energia a budete rýchlo znova pripravení.

 

Parametre a špecifikácia

Typ napájania
2× AA Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Batéria

Typ napájania
2× AA Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, Chcem sa spýtať bude mi to fungovať na nikon d90 a blesk sb700?

Diskusia a poradňa k Rollei bezdrôtový odpaľovač bleskov
Príslušenstvo pre Rollei bezdrôtový odpaľovač bleskov Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rollei bezdrátový odpalovač blesků. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rollei Wireless Flash Trigger. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rollei Wireless Flash Trigger. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Rollei rádiós vakukioldó.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií