Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Rollei Canyon M 25 L Sunset Black/Red

Zobraziť katalóg
Rollei Canyon M 25 L Sunset Black/Red
Fotobatoh – pre fototechniku, cestovný, vysoko odolný, vnútorný objem 25L, priedušná zadná časť, nastaviteľné popruhy, vonkajšie bočné vrecká
Kód:  ROLLa209a Produktové číslo:  20262
Rollei Canyon M 25 L Sunset Black/Red Predaj skončil

Rollei Canyon M 25 L Sunset Black/Red

Cestovateľský batoh Rollei Canyon M 25 l Sunset má ideálnu veľkosť pre všetko vaše foto vybavenie a tiež napríklad oblečenie. Vďaka kombinácii turistického a foto batohu je Rollei Canyon M 25 naozaj výborný na dlhšie výlety do prírody. Organizačná vložka s kvalitným vystužením zaručí, že bude vaše vybavenie v bezpečí, na všetkých vašich výpravách. Vzhľadom ku kompaktným rozmerom, môžete tento batoh využiť aj ako príručnú batožinu.

Kľúčové vlastnosti fotobatohu Rollei Canyon M 25 l Sunset

  • Unikátny systém pre rozloženie záťaže na chrbte
  • Foto vybavenie uložené v samostatnej sekcii
  • Súčasťou je veľké hlavné vrecko a menšie vrecko uzatvárateľné zipsom
  • Batoh Rollei Canyon M 25 môžete využiť ako príručnú batožinu
  • Súčasťou batohu je pláštenka a zipsy s vodoodolnou úpravou
  • Možnosť uchytenia turistických palíc

Bezpečnosť vášho vybavenia zaručená

Vnútorné strany batohu Rollei Canyon M sú kvalitne vystužené. Je teda zaistené, že sa vášmu vybaveniu nemôže nič stať. Priedušný materiál a nastaviteľné popruhy zabezpečia, že aj s fotobatohom na chrbte sa budete cítiť príjemne. Kvalitné vyhotovenie materiálu je jasnou zárukou dlhej životnosti batohu Rollei Canyon M.

Batoh Rollei Canyon M 25 l môžete využiť nielen na fototechniku

Objem 25 litrov zaručí, že sa vám do batohu Rollei Canyon M zmestí všetko čo potrebujete na celodenný výlet. V batohu môžete tiež prenášať váš notebook a to až do veľkosti 13". Vonkajšie bočné vrecká určite využijete na veci, ktoré potrebujete mať rýchlo po ruke. Prípadne môžete na vonkajšiu stranu pripevniť aj turistické palice. Hmotnosť batohu Rollei Canyon M je 1 620 gramov.

Vnútorné rozmery:
280 × 150 × 280 mm

Vonkajšie rozmery:
300 × 200 × 450 mm

 
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Rollei Canyon M 25 L Sunset Black/Red Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rollei Canyon M 25 L Sunset Black/Red. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Rollei Canyon M 25 L Sunset Fekete / Piros.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií