AP+ nový vizuál Vyhraj lístky na EURO 2024

Rollei Canyon S 10 L Forest Grey/Green

Zobraziť katalóg
Rollei Canyon S 10 L Forest Grey/Green
Fotobatoh – pre fototechniku, cestovný, vysoko odolný, vnútorný objem 10L, priedušná zadná časť, nastaviteľné popruhy, vonkajšie bočné vrecká
Kód:  ROLLa208c Produktové číslo:  20261
Rollei Canyon S 10 L Forest Grey/Green Predaj skončil

Rollei Canyon S 10 L Forest Grey/Green

Moderný fotobatoh Rollei Canyon S v zeleno-sivom vyhotovení využije každý fotograf. Batoh má výbornú konštrukciu a celkový objem 10 litrov je dostačujúci pre štandardné vybavenie. Vďaka vysokému počtu organizačných priehradiek sa vám do batohu Rollei Canyon S zmestí všetko od zrkadlovky, cez náhradné objektívy či blesk až po filtre. Vnútorné vystuženie zaistí bezpečnosť a ochranu pre všetko vybavenie. Z batohu môžete jednoducho urobiť tašku cez rameno a tiež ho využiť ako príručnú batožinu.

Hlavné vlastnosti batohu Rollei Canyon S 10 l

  • Vnútorný objem 10 l
  • Kvalitné vystuženie zaistí ochranu pre vaše vybavenie
  • Nastaviteľné a ergonomické popruhy, vďaka ktorým je možné z batohu urobiť tašku cez rameno
  • Oddelená priehradka na tablet až do veľkosti 10"
  • Batoh Rollei Canyon S má výraznú farbu a moderný dizajn
  • Prvotriedny materiál 210D nylon je zárukou dlhej životnosti

Batoh Rollei Canyon S 10 je perfektný na cesty

Každý, kto potrebuje bezpečne prenášať drahý a kvalitný fotoaparát, vrátane množstva objektívov a príslušenstva, určite využije tento jedinečný batoh. Batoh Rollei Canyon S je špeciálne navrhnutý pre prenášanie fototechniky a vďaka oddelenej priehradke v ňom môžete mať tiež tablet až do veľkosti 10". Aj napriek malým rozmerom a hmotnosti zaručí maximálne bezpečie a ochranu pre všetku vašu techniku. Veľkou výhodou fotobatohu Rollei Canyon S je tiež možnosť ho jednoducho prerobiť na praktickú tašku cez rameno. Skvelá vlastnosť, ktorá sa hodí, ak potrebujete rýchly prístup k vašim objektívom a inému príslušenstvu.

Výnimočná konštrukcia fotobatohu Rollei Canyon S 10 l

Batoh obsahuje veľké množstvo priehradok pre vaše vybavenie. Zadná časť fotobatohu Rollei Canyon S 10 je priedušná. Vďaka malým rozmerom môžete tento fotobatoh Rollei využiť ako príručnú batožinu. Veľmi praktické sú tiež vonkajšie vrecká zo sieťového materiálu. V týchto vreckách budete mať svoje vybavenie vždy po ruke. Hmotnosť fotobatohu Rollei Canyon S 10 l je len 800 g.

Vonkajšie rozmery:
260 × 150 × 340 mm

Vnútorné rozmery:
240 × 120 × 320 mm

 
 
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Rollei Canyon S 10 L Forest Grey/Green Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rollei Canyon S 10 L Forest Grey/Green. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Rollei Canyon S 10 L Forest Grey/Green.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií