Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Rollei Canyon XL 50 L Sunset Black/Red

Zobraziť katalóg
Rollei Canyon XL 50 L Sunset Black/Red
Fotobatoh – pre fototechniku, cestovný, vysoko odolný, vnútorný objem 50L, priedušná zadná časť, nastaviteľné popruhy, vonkajšie bočné vrecká
Kód:  ROLLa210a Produktové číslo:  20268
Rollei Canyon XL 50 L Sunset Black/Red Predaj skončil

Rollei Canyon XL 50 L Sunset Black/Red

Vyrazte do prírody s novým fotobatohom Rollei Canyon XL 50 l Sunset v červeno-čiernom variante. Tento batoh ponúka obrovský priestor pre vaše vybavenie. Kvalitné vystuženie a organizácia batohu zaistí, že sa vášmu vybaveniu nemôže nič stať. Batoh ponúka množstvo vreciek a priehradiek. Súčasťou je tiež organizačná vložka, do ktorej môžete bezpečne uložiť zrkadlovku vrátane blesku alebo náhradných objektívov a filtrov.

Kľúčové vlastnosti batohu Rollei Canyon XL

  • Špeciálne vystužené vrecko pre notebook do maximálnej veľkosti 15"
  • Batoh je vystužený hliníkovým rámom, ktorý je však možné kompletne vybrať
  • Nastaviteľné ramenné popruhy
  • Hrudný a pásový popruh pre ľahké nosenie
  • Pásový popruh je možné z fotobatohu Rollei Canyon XL odobrať
  • Priedušné vystuženie na zadnej strane pre maximálne pohodlie
  • Objem 50 l, zmestí sa vám tam naozaj všetko
  • Kvalitný a vysoko odolný materiál je zárukou dlhej životnosti

Skvelé vystuženie batohu Rollei Canyon XL

Batoh Rollei Canyon XL má skvelé vystuženie a veľký počet vreciek a priehradiek, ktoré sa vám budú hodiť. Špeciálnu vložku na foto vybavenie je možné z batohu jednoducho vybrať. Vďaka tomu môžete v batohu vytvoriť naozaj veľký priestor. Bezpečie a ochranu pre vaše vybavenie zaisťuje tiež hliníkový rám.

Baton Rollei Canyon XL sa výborne nosí

Vzhľadom k veľkosti ramenných popruhov a širokému bedrovému pásu je cestovateľský batoh Rollei Canyon XL ideálne umiestnený na vašom tele a zaisťuje zmiernenie namáhania chrbta. Vďaka vzdušnému vystuženiu na zadnej strane sa budete pri nosení cítiť pohodlne. Súčasťou batohu je tiež vodoodolný obal, ktorý ochráni váš batoh a vybavenie v zlom počasí. Množstvo rôznych popruhov a vonkajších vreciek môžete využiť napríklad na pripevnenie turistických paličiek.

Vonkajšie rozmery:
350 × 280 × 540 mm

Vnútorné rozmery:
320 × 220 × 270 mm

 
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Rollei Canyon XL 50 L Sunset Black/Red Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rollei Canyon XL 50 L Sunset Black/Red. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Rollei Canyon XL 50 L Sunset Fekete / Piros.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií