PET Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Rollei F:X Pro Ulitmate Kit

Zobraziť katalóg
Rollei F:X Pro Ulitmate Kit
Príslušenstvo – fotografická sada – držiak filtra, polarizačný filter, adaptér 52, 55, 58, 62, 67, 72, 77mm, 5× filter gnd8, ND8/64/1000, AstroKlar filter, taška
Kód:  ROLLa800a4 Produktové číslo:  26430
Rollei F:X Pro Ulitmate Kit Predaj skončil

Rollei F:X Pro Ulitmate Kit

Profesionálna sada fotografických filtrov

Špičková sada fotografických filtrov Rollei F:X Pro Ulitmate Kit obsahuje profesionálne vybavenie pre každú svetelnú situáciu. V balení nájdete filtre, bez ktorých sa nezaobíde žiadny profesionálny fotograf, či už ide o ND filter, rôzne prechodové filtre alebo nočný svetelný filter. 


Kľúčové vlastnosti fotografickej sady Rollei F:X Pro Ulitmate Kit

  • Hliníkový držiak filtrov
  • Mäkký GND8, stredný GND8, tvrdý GND8, reverzný GND8 a stredový GND8
  • 100 mm ND8, 100 mm ND64, 100 mm ND1000
  • AstroKlar filter (100 mm)
  • Adaptéry v siedmich veľkostiach (52, 55, 58, 62, 67, 72, 77 mm)
  • Praktická kabela
  • Filtre sú vyrobené z odolného skla Gorilla Glass
  • Extrémna odolnosť voči vysokým teplotám
  • Vynikajúca ostrosť snímok a verná reprodukcia farieb

Hliníkový držiak filtrov

Základnou súčasťou sady pre fotografov Rollei F:X Pro Ulitmate Kit je hliníkový držiak filtrov, ktorý disponuje troma pružinovými montážnymi koľajnicami na uchytenie obdĺžnikových filtrov. Držiak umožňuje kombinovať až tri filtre naraz. Ďalej je k dispozícii základný krúžok (82 mm) a adaptéry v siedmich veľkostiach pre rôzne typy objektívov.


Polarizačný filter

Súčasťou príslušenstva Rollei F:X Pro Ulitmate Kit je celkom nový kruhový polarizačný filter F:X Pro CPL, ktorý sa postará o vysokoefektívne odstránenie odrazov vrátane vylepšeného zachytenia farieb a kontrastu. Filtre sú navyše vybavené jemnou vrstvou Luminance Coating, vďaka ktorej je dosiahnutá vynikajúca ostrosť snímok a verná reprodukcia farieb.


Prechodové filtre GND8

Mäkký filter Rollei GND8 je vyrobený z odolného skla Gorilla Glass a skvele vám poslúži na vyrovnanie jasu v rámci jednej snímky. Filter efektívne potláča rozdiely v intenzite jasu a uplatní sa napr. pri fotografovaní prírodných scenérií, mestskej architektúry či východov a západov slnka.


3× ND filtre s rôznou intenzitou

Sada pre fotografov Rollei F:X Pro Ulitmate Kit obsahuje 3 ND filtre s rôznou intenzitou, ktoré nájdu uplatnenie pri fotografovaní s využitím dlhej expozície. Efektívne znižujú počet rušivých prvkov na snímke, odstraňujú nežiaduce objekty z expozície a vyhladzujú pohyb dynamických objektov, ako je napr. tečúca voda.


Úchvatné nočné zábery

AstroKlar filter účinne znižuje svetelný smog na nočných snímkach. Svetelné znečistenie vychádzajúce z veľkých miest často bráni jasnému pohľadu na hviezdy. Rollei AstroKlar Filter poskytuje väčší kontrast a jas, čím značne znižuje žlté a oranžové odtiene svetla, vďaka čomu sú zobrazené aj ťažké štruktúry a prechody.


Poznámka:
» Všetky polarizačné filtre

Ako sa vyznať v skratkách objektívov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rollei F:X Pro Ulitmate Kit.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií