Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Doprava a instalace TV zdarma

Rollei Mini Difúzny stan 24 × 24 cm

Zobraziť katalóg
Rollei Mini Difúzny stan 24 × 24 cm
4,2 4 hodnotení
Difúzny stan – mini pre zhotovovanie snímok malých predmetov, rýchla a jednoduchá montáž, vrátane 2× LED pásikov, USB pripojenie
Kód:  ROLLa605 Produktové číslo:  28500 Stránky výrobcu
Rollei Mini Difúzny stan 24 × 24 cm Predaj skončil

Rollei Mini Difúzny stan 24 × 24 cm

Potrebujete pre svoj e-shop alebo pre potreby katalógu kvalitné fotografie svojich produktov? Difúzny stan Rollei Mini s rozmermi 24 × 24 cm vám pomôže s fotením malých predmetov, napr. šperkov, hodiniek, kozmetiky a pod.

Výhodou stanu je veľmi rýchla a jednoduchá montáž a malé rozmery v zloženom stave. Pre dosiahnutie ideálneho osvetlenia je stan vybavený 2 LED pásikmi s napájaním cez USB. Súčasťou balenia je aj čierne a biele pozadie, ktoré môžete ľahko vymieňať.

Hlavné prednosti

  • Ideálny pre fotenie malých predmetov
  • Jednoduchá a rýchla montáž
  • Osvetlenie 2 LED pásikmi
  • 2 výmenné pozadia v rôznej farbe
Poznámka:
» Všetky fotostany

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, prosím jaký je vnitřní rozměr? díky P:V:

Diskusia a poradňa k Rollei Mini Difúzny stan 24 × 24 cm
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rollei Mini Difuzní stan 24x24cm. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rollei Mini-Diffusorzelt 24x24 cm.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií