PET Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Rollei Movieline UHD 5 m Waterproof

Zobraziť katalóg
Rollei Movieline UHD 5 m Waterproof
5 1 hodnotení
Digitálna kamera – rodinná, so snímačom CMOS, rozlíšenie snímača 13000000px, 3" displej, elektronická stabilizácia obrazu, akumulátorové napájanie, stupeň krytia IPx8, max. rozlíšenie videa 4K, mono ozvučenie videa, kompatibilná s pamäťovou kartou micro SD do veľkosti 64GB, podporovaný formát JPEG , MP4, výstup mini HDMI, rozhranie USB-C, akumulátor, USB kábel, puzdro a čistiaca utierka v balení, napájanie zaisťuje USB-C, kapacita batérie 3400mAh
Kód:  ROLL01x91i Produktové číslo:  40195

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Rollei Movieline UHD 5 m Waterproof

Vodoodolná digitálna kamera so 4K rozlíšením

Nasnímajte dych vyrážajúce zábery sveta okolo seba a zachyťte všedné aj nevšedné okamihy. Digitálna kamera s konštrukciou vodoodolnou do päťmetrovej hĺbky natáča videá v detailnom 4K rozlíšení, a to dokonca aj pod vodou. Vzdialené objekty si hravo priblížite s 18-násobným digitálnym zoomom. Pre vaše pohodlie si môžete zvoliť z viacerých režimov tvorby (napr. časozber a podobne). Digitálna kamera Rollei má výklopný 3" IPS displej, s ktorým bude manipulácia s kamerou a ovládanie funkcií úplná hračka. Zhotovené zábery sa ukladajú až na 64 GB pamäťovú kartu (nie je súčasťou balenia). Digitálna kamera Rollei Movieline UHD má vymeniteľnú batériu s kapacitou 3 400 mAh.

Vodotesné vyhotovenie až do päťmetrovej hĺbky

Nebojte sa ponoriť až do päťmetrovej hĺbky a natočiť na kameru Rollei Movieline UHD pôsobivé povodné zábery. Vďaka certifikácii IPX8 sa nemusíte obávať, že by voda digitálnej kamere akokoľvek ublížila.

Digitálna kamera Rollei Movieline soí 4K rozlíšením

Zachyťte svet okolo vás, na súši aj vo vode, v celej jeho kráse. Digitálna kamera disponuje 13 Mpx CMOS snímačom a objektívom so svetelnosťou F/2.6, vďaka čomu zhotovíte kvalitné zábery aj pri zhoršených svetelných podmienkach. Rollei Movieline UHD ponúkne rozlíšenie 3 840 × 2 160 pixelov a interpolované fotografie v rozlíšení až 10 208 × 5 744 pixelov. Vzdialené objekty zachytíte pomocou 18-násobného digitálneho zoomu.

Jednoduché ovládanie všetkých funkcií kamery

Z ovládania digitálnej kamery Rollei Movieline UHD nebudete zmätení. Kamera je totiž navrhnutá tak, aby sa vám ľahko používala a všetky potrebné funkcie aj ovládacie prvky budete mať na dosah ruky. Prostredníctvom 3" IPS displeja s intuitívnymi ponukami, jasnými pokynmi a prívetivému dizajnu bude natáčanie, ovládanie a nastavovanie všetkého potrebného úplná hračka. Digitálna kamera Rollei Movieline UHD sa navyše pýši kompaktnými rozmermi, vďaka ktorým bude vo vašej ruke sedieť ako uliata.

Digitálna kamera Rollei Movieline disponuje viacerými režimami snímania

Máme dobrú správu pre všetkých kreatívnych tvorcov. Digitálna kamera Rollei ponúkne viac režimov na zachytenie záberov. Môžete tak vytvoriť dych vyrážajúci statický obraz, spomalené zábery, časozberné zábery, či záznamy v slučke. Digitálna kamera Rollei Movieline UHD sa ľahko prispôsobí vašim potrebám. Zhotovené zábery vo formáte JPEG a MP4 sa ukladajú na microSD kartu s maximálnou kapacitou 64 GB (nie je súčasťou balenia).

Kamera z odolných a pevných materiálov

Nielen podvodný svet môže byť drsný a nepredvídateľný, preto je kamera Rollei Movieline UHD vyrobená z odolných a pevných materiálov. Všetky prvky sú umiestnené do kompaktného vyhotovenia, vďaka čomu sa vám bude kamera nielen dobre držať, ale hlavne aj ovládať. Napríklad pri šnorchlovaní vám kamera Rollei Movieline UHD určite prekážať nebude.

Kľúčové vlastnosti digitálnej kamery Rollei Movieline UHD

  • Digitálna kamera vybavená 13 Mpx CMOS snímačom a pevným objektívom f=7 mm so svetelnosťou F/2.6
  • Rozlíšenie fotografií 4 624 × 2 600 (až 10 208 × 5 744 interpolovane)
  • Rozlíšenie záznamu 3 840 × 2 160 pri 30 fps
  • Vodoodolné prevedenie IPX8 až do hĺbky 5 metrov
  • Kamera disponuje 18-násobným digitálnym zoomom
  • Zabudovaná elektronická stabilizácia obrazu (EIS)
  • Jednoduché ovládanie prostredníctvom 3" IPS displeja
  • Záznamy vo formáte JPEG a MP4 sa ukladajú na microSD kartu s kapacitou až 64 GB (nie je súčasťou balenia)
  • Li-Pol batéria s kapacitou 3 400 mAh

Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Typ a funkcie

Typ
Rodinné Hotovo!
Funkcie
Akumulátorové napájanie Hotovo!
Stupeň krytia
IPx8 Hotovo!

Pamäť a ukladanie

Podporované formáty
JPEG Hotovo!
Podporované video formáty
MP4 Hotovo!
Max. veľkosť SD karty
64 GB Hotovo!

Výstupy

Audio/Video
Mini HDMI Hotovo!
Dátové rozhrania
Rozhranie USB-C Hotovo!

Batéria

Kapacita batérie
3 400 mAh Hotovo!
Typ napájania
USB-C Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť
0,4 kg Hotovo!
Šírka
13,5 cm Hotovo!
Výška
6,7 cm Hotovo!
Hĺbka
6,5 cm Hotovo!

Farba

Farba
Čierna, Žltá Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Akumulátor, USB kábel, Puzdro, Čistiaca utierka Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky videokamery

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, prosím, lze kamera Rollei Movieline UHD 5m Waterproof uchytit na stativ?

Diskusia a poradňa k Rollei Movieline UHD 5 m Waterproof
Príslušenstvo pre Rollei Movieline UHD 5 m Waterproof Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rollei Movieline UHD 5m Waterproof. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rollei Movieline UHD 5m Waterproof. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rollei Movieline UHD 5m Waterproof. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Rollei Movieline UHD 5m Waterproof.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií