Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Premium Week Samsung

Rollei náhradná batéria

Zobraziť katalóg
Rollei náhradná batéria
5 1 hodnotení
– pre kamery AC 300/310/330/333/300 Plus/350/415
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  ROLL10h2 Produktové číslo:  20126

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Rollei náhradná batéria Predaj skončil

Rollei náhradná batéria

Náhradná 900 mAh batéria určená pre digitálne kamery Rollei AC 300 a Rollei AC 310. Ideálna ako náhrada za starý a už nevýkonný akumulátor. Ideálna aj v prípade, že ste často na cestách a nemáte možnosť súčasnú batériu často dobíjať. Tak udržíte prístroj 2× dlhšie v prevádzke a budete môcť zachytiť aj to, čo by predtým nebolo možné.

Určené pre:
Digitálne kamery Rollei AC 300 a Rollei AC 310

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, podle stranek vyrobce (Odkaz do neznáma by tato baterie mela byt i pro model Rollei 330 ale zde v popisku vidim jen ze je pro modely 300 a 310. Prosim jak to tedy je. Dekuji

Diskusia a poradňa k Rollei náhradná batéria
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rollei, Lithium, 900mAh. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rollei Ersatzakku. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rollei Ersatzakku. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Rollei tartalék akkumulátor.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií