AP+ nový vizuál Vyhraj lístky na EURO 2024

Rollei Pro Actioncam Gimbal

Zobraziť katalóg
Rollei Pro Actioncam Gimbal
5 1 hodnotení
Držiak – 3-osový stabilizátor pre akčné kamery, otáčanie o 360°, vrátane batérie, vhodné pre telefóny do 6", výdrž batérie až 4 hodiny
Kód:  ROLL99d Produktové číslo:  22643
Rollei Pro Actioncam Gimbal Predaj skončil

Rollei Pro Actioncam Gimbal



Máte radi natáčanie outdoorových videí, ale zdá sa vám, že nedostávate zo svojej kamery maximum? S tým vám pomôže špičkový elektrický stabilizátor od značky Rollei, ktorý dodá videám tak potrebnú kvalitu. Videa či snímky budú stabilizované a bez trasenia. Je vyrobený z odolného, ale zároveň ľahkého hliníka, takže si môžete dopriať ostré zábery aj z horšie dostupných miest. Vaše videá budú kvalitnejšie ako kedykoľvek predtým a zaistia vám obdiv na sociálnych sieťach.



Buďte kreatívnejší s Rollei

V dnešnom svete je k dispozícii mnoho funkcií a aplikácií pre vylepšenie urobených záberov, čím docielite väčšiu unikátnosť. So stabilizátorom Rollei Pre Actioncam Gimbal sa však môžete posunúť ešte ďalej! Vysoká flexibilita vám zaručí, že vytvoríte videá, ktoré sa iste stanú senzáciou. 


Nebojte sa akcie

Veľmi praktický a kompaktný dizajn s nízkou hmotnosťou (403 g s batériou) predurčujú tento stabilizátor vziať kamkoľvek do akcie a zaobstarať perfektné zábery. Dobíjacia batéria s kapacitou 2 000 mAh vám vydrží až na 4 hodiny. Stabilizátor Rollei podporuje aj rýchle nabíjanie pomocou USB kábla, tak nebude problém ho na chvíľu pripojiť k zdroju energie a potom sa opäť pustiť do snímania vynikajúcich záberov. Pre zaistenie väčšej ochrany je súčasťou balenia ochranné puzdro. Nič vás nezastaví!


Kľúčové vlastnosti držiaku Rollei Pre Actioncam Gimbal

  • Držiak je vyrobený z kvalitného hliníka
  • 3 osi pre maximálnu flexibilitu nastavenia
  • Držiak Rollei Pre Actioncam možno ovládať citlivým joystickom
  • Vhodné pre telefóny do 6"
  • Výdrž batérie až 4 hodiny
  • Kompaktné, ľahké prevedenie

Nové možnosti robenia záznamu

Stabilizátor Rollei Pre Actioncam je ideálny pre pohodlné natáčanie. Disponuje otáčaním o 360° so stabilizáciou na všetkých osiach. Pre pohodlné ovládanie sa nad rukoväťou nachádza citlivý joystick s piatimi funkciami: Naklonenie nahor/nadol, otočenie doľava/doprava a prepnutie režimu. Rollei Pre Actioncam Gimbal ponúka celkom 3 režimy: uzamknutie expozície, vyrovnanie horizontu a vyrovnanie horizontu aj náklonu. Buďte kreatívny a tvorte nezabudnuteľné videá! 


Poznámka:
» Všetky držiaky na kameru

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rollei Pro Actioncam Gimbal. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rollei Pro Actioncam Gimbal. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rollei Pro Actioncam Gimbal. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Rollei Pro Actioncam Gimbal.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií