Rollei S-30 WiFi čierna + hrudný držiak + autosada + 8GB microSD karta

Zobraziť katalóg
Rollei S-30 WiFi čierna + hrudný držiak + autosada + 8GB microSD karta
4,7 3 hodnotení
Digitálna kamera pre extrémne športy, 2MPix CMOS, 1.5 "LCD, Full HD rozlíšenie, WiFi, 120 ° širokouhlý objektív, microSD
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  ROLL01o3

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Rollei S-30 WiFi čierna + hrudný držiak + autosada + 8GB microSD karta Predaj skončil

Rollei S-30 WiFi čierna + hrudný držiak + autosada + 8GB microSD karta

Zachyťte všetky jedinečné okamihy svojich outdoorových dobrodružstiev pomocou kamery Rollei S-30. Jej 2Mpx CMOS snímač vám zaznamená videa vo Full HD rozlíšení, takže až budete spomínať na svoje výpravy, bude to so všetkými detailmi. Širokouhlý objektív navyše zaberie všetko v 120 ° zornom poli. Okrem natáčania videí umožňuje Rollei S-30 zhotovovať aj fotografie, a to ako jednotlivo, tak aj v sériách po piatich a desiatich. To je ideálne pre akčné zábery akrobatických figúr.

Hlavné prednosti

  • Natáča videá vo Full HD rozlíšení
  • Umožňuje fotiť jednotlivo i sekvenčne
  • LCD panel pre jednoduché ovládanie a okamžitý náhled záber u
  • Kameru môžete ovládať aj cez svoj ??telefón alebo tablet
  • Odolné prevedenie vydrží aj pád na zem
  • Strihový software Corel Videostudio X6
  • Natáčanie v slučke

Diaľkové ovládanie cez WiFi

Všetky dáta sa ukladajú na pamäťovú kartu typu microSD, ktorá ale nie je súčasťou balenia. Maximálna podporovaná kapacita je 32 GB, čo vám vystačí na zaznamenanie približne 5,5 hodín videa v najvyššej kvalite. Pre pohodlné ovládanie slúži dotykový LCD obrazovka s uhlopriečkou 1,5 ". Alternatívne môžete pomocou WiFi pripojiť svoj ??telefón alebo tablet a v príslušnej aplikácii nastaviť všetko potrebné. Podporované sú platformy Google Android a Apple iOS. Cez WiFi navyše môžete okamžite zdieľať svoje videá aj fotografie .

Odolná kamera do nepriaznivých podmienok

Veľmi praktické je vodeodolné puzdro, s ktorým sa bez obáv vydáte do hĺbky až 10 metrov pod hladinou. Sama kamera je tiež značne odolná, pretože vydrží aj pád z 3 metrov. Energiu jej dodáva akumulátor, ktorý na jedno nabitie vydrží až 100 minút aktívneho používania. Súčasťou balenia je bohaté príslušenstvo v podobe podvodného puzdra, sady držiakov na prilbu či na riadidlá a tiež odkaz na stiahnutie strihového programe Corel VideoStudio X6.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je možno dát kameru na velký stativ?

Dobrý den, mám dotaz, jak je to s možnou výměnou integrované baterie, kdyby časem přestala být funkční. Případně prosím o kontakt na servisní středisko, kde bych se mohl tuto informaci dozvědět. Děkuji P.U.

Diskusia a poradňa k Rollei S-30 WiFi čierna + hrudný držiak + autosada + 8GB microSD karta
Príslušenstvo pre Rollei S-30 WiFi čierna + hrudný držiak + autosada + 8GB microSD karta Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rollei S-30 WiFi černá + hrudní držák + autosada + 8GB microSD karta. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rollei S-30 WiFi + Brust montieren + Car Kit + 8GB MicroSD-Karte. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rollei S-30 WiFi + Brust montieren + Car Kit + 8GB MicroSD-Karte. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Rollei S-30 fekete + WiFi + mellkasi tartó autós készlet + 8GB MicroSD kártya.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií