Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

Rollei Steady Butler Action

Zobraziť katalóg
Rollei Steady Butler Action
3,3 10 hodnotení
Stabilizátor – 3-osový stabilizátor pre akčné kamery, otáčanie o 640°, naklonenie 320°, vrátane batérie, výdrž batérie až 10 hodín
Kód:  ROLL100b Produktové číslo:  22687 Stránky výrobcu

Rollei Steady Butler Action

Natáčajte dokonale ostré videá pomocou vášho inteligentného telefónu

Rollei Steady Butler Action je kvalitný 3-osý stabilizátor umožňujúci natáčať videá v profesionálnej kvalite pomocou akčnej kamery. Konštrukcia a systém stabilizácie je navrhnutý priamo pre akčné kamery a pohotovo reaguje na akýkoľvek pohyb vašej ruky. Vďaka tomu, že dokáže vyrovnať aj to najmenšie kolísanie obrazu, sú výsledkom úžasne ostré videá aj tých najakčnejších scén.


Kľúčové vlastnosti stabilizátora Rollei Steady Butler Action

  • Veľmi kvalitná stabilizácia zaistená 3-osým systémom
  • Kompatibilný s takmer všetkými typmi akčných kamier (Rollei, GoPro, Yi a pod.), nemusí byť kompatibilné s každou kamerou danej značky.
  • Otočenie až o 640° a maximálny náklon 320°
  • Vstavaná batéria s výdržou až 12 hodín
  • Praktické ovládanie pomocou joysticku
  • Mobilná aplikácia Rollei
  • Snímajte dokonalé časozberné videá s pohybom
  • Automatické sledovanie pohybujúceho sa objektu
  • USB port pre napájanie ďalších zariadení
  • 1/4" závit pre uchytenie na statív
  • Taška a ministatív súčasťou balenia


Videá na profesionálnej úrovni

Vďaka maximálnej stabilizácii, ktorú Rollei Steady Butler Action zaisťuje, budú vaše videá vyzerať ako z profesionálnej kamery. Žiadne otrasy, výkyvy alebo vibrácie. Pomocou joysticku môžete ľahko ovládať smer videa, snímanie fotografií a zoom. S mobilnou aplikáciou Rollei navyše získate možnosť tvorby panoramatických snímok a funkciu detekcie tváre či sledovanie objektu.

Voliteľné režimy stabilizácie:

  • Vyrovnanie s pohybom do strán pri stálom pohľade vpred
  • Vyrovnanie s pohybom do strán + naklonenie nahor a nadol
  • Vyrovnanie s uzamknutím všetkých osí

Dlhá výdrž batérie

Stabilizátor Rollei Steady Butler Action je vybavený vstavanou batériou s funkciou powerbanky, ktorá poskytne energiu pre nahrávanie videa až po dobu 12 hodín. S takou výdržou získate možnosť vytvárania panoramatických snímok a Time Lapse videí, na ktoré je potreba viac času. Súčasťou balenia je praktická taška, ministatív a USB kábel.


Poznámka:
» Všetky držiaky na kameru

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jde to na mobil

Jde to na asus zenfone max pro m1 a na niceboy Vega 6 star 🌟 děkuji za odpověď

Dobrý den, je možné při použití tohoto stabilizátoru s kamerou GoPro Hero 7 Black používat tlačítka (ovládání) na stabilizátoru a tím ovládat kameru jako nabízí stabilizátor GoPro Karma Grip? Co případně ovládají tlačítka na stabilizátoru?

Pekný deň prajem. Chcem sa opýtať, či tento stabilizátor je vodotesný a teda spĺňa nejaký štandard IP (v popise to nie je). Ďalej sa chcem informovať, či aj na verzii pre akčné kamery je možnosť sledovať objekt - tak, ako je to na verzii pre mobil - a teda či ide o parametrovo úplne rovnaký produkt s rozdielom iba v úchope zariadenia (kamera vs mobil...). Š pozdravom, Oliver

Dobry den, v popise uvadzate, ze sluzi aj ako powerbanka, ktora poskytuje energiu pre nahravanie videa. Chcem sa teda spytat, ci to znamena, ze poskytuje energiu aj pre kameru, alebo sa len jedna o nestastnu (trocha zavadzajucu) formulaciu. Dakujem.

Dobrý deň, kúpil som u Vás rozbalený gimbal. Všetko funguje, len keď sa chcem pripojiť cez appku Ac gimbal, zistil som, že niekto už bol na ňu napojený cez bluetooth.. potrebujem toto spojenie nejako resetnúť, resp. zrušiť už toto vykonané spojenie.. Vyžaduje si to zrušenie tohoto napojenia. Appka to nevie, tá sa pri pokuse celá vypne. V návode ani na nete som nenašiel postup, ani na originálnej stránke Rollei. Viete mi poradiť, ako to prehodím na spojenie na bluetooth môjho smartfónu ? Ďakujem za radu. L.

Dobrý den prosím co mám dělat když jeden motor jede na poloviční výkon,zakoupené 28.2 2020. Prosím za rychlou odpověď.Děkuji za odpověď.

Dobrý den, dá se použít pro mobilní telefon Xiaomi Redmi Note 4?

Dobrý den, nefunguje mi ovládání gimbalu přes Samsung S9. Můžete mi poradit vhodnou aplikaci? ...

Dobrý deň sedí tento stabilizátor aj na 3CAM4K01W a 3CAM4K04WR? Ďakujem za odpoveď.

123...
Diskusia a poradňa k Rollei Steady Butler Action
Príslušenstvo pre Rollei Steady Butler Action Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rollei Steady Butler Action.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií