Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Rosenstein & Söhne NC-2300

Zobraziť katalóg
Rosenstein & Söhne NC-2300
Mlynček ručné na tvrdý syr, cesnak a bylinky, 3 vysoko kvalitné mlecie mechanizmy z nehrdzavejúcej ocele, výmenné čepele v hornej časti mlynčeku
Kód:  CBL002r Produktové číslo:  NC-2300

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Rosenstein & Söhne NC-2300 Predaj skončil

Rosenstein & Söhne NC-2300

Ručný sklenený mlynček možno použiť na tvrdý syr, cesnak, bylinky, orechy, mandle, čokoládu a ďalšie suroviny. Mlynček má tri výmenné vysoko kvalitné mlecie čepieľkami z nehrdzavejúcej ocele v hornej časti mlynčeka. Určite uvítate, že mlecie mechanizmy sú vyberateľné a možno ich umývať v umývačke. Praktický mlynček je vyrobený z akrylového skla, plastu a nerezovej ocele. S týmto skvelým pomocníkom budete mať vždy čerstvo namleté ??korenie, syry, orechy alebo bylinky na prípravu a dochutenie pokrmov.

kľúčové vlastnosti

  • tri kvalitné britvy
  • výmenné čepele
  • možnosť umývať brity v umývačke

špecifikácie

  • tri výmenné mlecie britvy v hornej časti mlynčeku
  • hmotnosť: 300 g
  • výška: 16,4 cm
  • priemer: 7,5 cm
  • materiál: nerezová oceľ, plast, akrylové sklo

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Rosenstein & Söhne NC-2300 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rosenstein & Söhne NC-2300. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rosenstein & Söhne NC-2300. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rosenstein & Söhne NC-2300. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Rosenstein & Söhne NC-2300.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií