Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Alza pre firmy

Rottner HomeStar 2 EL

Zobraziť katalóg
Rottner HomeStar 2 EL
4,5 2 hodnotení
Sejf do steny a do podlahy, vonkajší, rozmery 19 cm×25 cm×19 cm, hmotnosť 3.5kg, zámok elektronický na kód, čierna farba
Kód:  ADSF036 Produktové číslo:  T06085 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Rottner HomeStar 2 EL

Rottner HomeStar 2 EL je kvalitný nábytkový trezor v antracitovej farbe, ktorý disponuje moderným elektronickým zámkomO bezpečné uzatváranie trezoru sa starajú 2 uzamykacie čapy. V prípade potreby sú k dispozícii 2 bezpečnostné kľúče. Rottner HomeStar 2 EL je vyrobený z kvalitnej ocele, ktorá zaistí dokonalú ochranu uložených cenností. Sejf má hmotnosť 3,5 kg a ponúka vnútorný priestor s objemom 6 l. Aj napriek svojej nižšej hmotnosti je sejf veľmi bezpečný.



Kľúčové vlastnosti sejfu Rottner HomeStar 2 EL

  • Moderný elektronický zámok
  • Sejf Rottner Homestar 2 EL z kvalitnej ocele
  • Možnosť ukotvenia sejfu do steny či podlahy
  • 2 uzamykacie čapy
  • Objem 6 l
  • Korpus trezoru s hrúbkou 0,8 mm
  • Dvere sejfu Rottner HomeStar 2 EL s hrúbkou 2 mm

Spoľahlivá oceľ sejfu Rottner

Pre dokonalú ochranu vašich cenností je sejf Rottner HomeStar 2 EL vyrobený z vysoko kvalitnej ocele. Korpus trezoru aj dvierka disponujú hrúbkou 0,8 mm. Vonkajšie rozmery sejfu Rottner Homestar 2 EL sú 190 × 250 × 190 mm, vnútorný potom 185 × 245 × 140 mm. Kovanie zvyšuje celkovú vonkajšiu hĺbku sejfu o 15 – 60 mm.

Možnosť ukotvenia sejfu Rottner

Trezor Rottner HomeStar 2 EL možné jednoducho ukotviť do steny či podlahy, a to prostredníctvom kotviacich otvorov na dne a na zadnej stene sejfu. Vďaka tomu budú vaše cennosti ešte lepšie chránené. Na ukotvenie sejfu Rottner HomeStar 2 EL vám poslúžia materiály, ktoré sú súčasťou balenia.


Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Vonkajšia výška
19 cm Hotovo!
Vonkajšia hĺbka
19 cm Hotovo!
Vonkajšia šírka
25 cm Hotovo!
Hmotnosť
3,5 kg Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Rottner HomeStar 2 EL Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rottner HomeStar 2 EL. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Rottner HomeStar 2 EL.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií